tiistai 29. syyskuuta 2015

Longbob 2.0 ja haastevastauksia

Heippa! Kuten jo aiemmin mainitsin, niin viime kuussa leikattu ylipitkä polkkani lyheni edelleen entisestään tuossa reilu viikko sitten. Samalla väriä freesattiin hieman vaaleilla raidoilla. Tykkään tästä lyhyestä mallista paljon, mutta hiusteni taipuisuus tuottaa hieman päänvaivaa - hiuslaatuni kun on niin taipuisa, että latvat kääntyilevät (suoristamisenkin jälkeen) ihan minne sattuu. Siksipä annankin hiusten  varmaan kasvaa tästä hieman ennen seuraavia leikkauskertoja. :) Alla muutama kuva päivitetystä tukastani. 

Jottei homma kävisi liian yksitoikkoiseksi, niin ajattelin ympätä tähän samaan postaukseen vastaukseni kysymyksiin, jotka Mikaela heitti mulle tässä postauksessaan. Kiitos kysymyksistä Mikaela! En laita tällä kertaa haastetta eteenpäin, sillä en vaan suoraan sanottuna keksi ketään, jolla tämä haaste ei olisi viime aikoina kiertänyt. Ehkä sitten seuraavalla kerralla. :) 


1. Jos saisit päivän olla joku muu, ni kuka olisit? Haluaisin olla muusikko, joka säveltää itse biisinsä. Sanoitus-ideoita mulla on ihan omasta takaa, mutta olisi maailman hienointa päästä tekemään itse koko prosessi loppuun asti. Siis niin, että säveltäisi biisin ja pystyisi vielä soittamaan ja laulamaankin sen.

2. Missä oot nyt töissä ja mikä susta tulee isona? Oon ihan vain opiskelija tällä hetkellä. Opiskelen siis suomen kieltä Jyväskylän yliopistossa. Siitä ei ole vielä minkäänlaista haisua, mikä musta tulee sitten isompana. Jotenkin se liittyy varmasti hyvin pitkälti kirjoittamiseen ja luovuuteen. :) 

3. Jos saisit valita, ni ostaisitko mielummin loppuelämäs kaikki tavarat Lidlistä vai Stockalta? Eli kaikki sikahinnalla heti vai venaat vuoden, et tulee taas paistinpannui myyntiin? Ööm no siis Stockalta tietty. Ei sillä että Lidlissä olisi jotain vikaa, mutta oon vaan toisinaan vähän kärsimätön odottamaan. :D

4. Äiti vai isi? Äiti on mun supersankari. :)

5. Bravuurisafka? Tää on vaikea, pitääpä oikein miettiä. Nautin suuresti siitä, että mies hoitaa ruoanlaiton, ja yleensä Sami kokkaakin meidän taloudessa. Mun tekemät pinaattiletut ja pitsat onnistuu ainakin aina varmasti!


6. Jos tekisit jonku vakavan rikoksen, ni mikä se todennäköisimmin olis? Vaikea sanoa mitä tekisin, mutta varmasti se liittyisi jollain tapaa naisten oikeuksiin ja näihin vaimonhakkaajiin. Vihaan yli kaiken naisia alistavaa asennetta, ja esimerkiksi jo sellainen miehien suunnalta tuleva viaton huutelu naisia kohtaan saa mut kiehumisen partaalle.

7. Mihin haluisit matkustaa seuraavaks ja miks just sinne? Ollaan suunnittelemassa ystäväporukalla Santorinin reissua ensi vuodelle, ja oon ehtinyt innostua siitä aika lailla. Santorini olisi varmaan siis mun valinta! Vaikuttaa aivan ihanalta matkakohteelta. 

8. Mitä muuttaisit itessäs, jos voisit? Ensimmäisenä tulee tietty mieleen, että haluaisin täysin uuden hammaskaluston, pidemmät sääret tai pari kiloa pois keskivartalosta. Ja niin edelleen. Mutta jos tarkemmin ajatellaan, niin haluaisin osata olla tietyissä asioissa vähän itsekkäämpi. Ja samalla vähän lempeämpikin itseäni kohtaan. Osaan olla toisinaan meinaa aikas vaativa. Ja olisi kiva löytää se kultainen keskitie, koska yritän tehdä yleensä kaiken aina ihan täysillä. Onneksi tällaiset piirteet on opeteltavissa ja työstettävissä!


9. Onks sul mielessä joku huippu kauneudentoitotuote tai -kikka, jota kaikkien tässä maailmassa kannattais käyttää? Oon oikeesti toooosi huono kaikenlaisten kikkojen ja ylipäätään tuotteiden kanssa. Luotan perusjuttuihin - puhtaaseen ruokaan, vedenjuontiin ja meikkien poispesemiseen iltaisin. Niillä oon itse pärjännyt melko hyvin tähän asti. :) Vesi, se on mun mielestä tärkein. Juokaa ihmiset vettä!

10. Mikä on ollu vaikein hetki sun elämässä? Se hetki kun tajusin, etten pystynyt pelastamaan läheistä ihmistä, vaikka kuinka yritin.

11. Mitä mieltä oot Freddy Pantseista? En tykkää yhtään. Tosin, en tiedä johtuuko mielipiteeni suoranaisesti itse housuista, vai tyylistä, johon housut yhdistän. Niin tai näin, ei ole mun makuun. Mutta sopivat varmasti joillekin ihan mainiosti. :)

Toivottavasti saitte näistä vastauksista jotain uutta irti! 

Comments (4)

4 kommenttia:

 1. zegarek<3

  ________________
  perfect look
  blog.justynapolska.com

  VastaaPoista
 2. Jotenkin pystäyttävä tuo tokavikan kysymyksen vastaus. :|

  ps. Hiukset on tosi kivat, sulle sopii tuollainen hiusmalli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllähän se pistää ajattelemaan. :/ Kiitos Jenna<3

   Poista