keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Huikeat halkiot


Toppi Pull&Bear | shortsit ja laukku BikBok | sandaalit Even&Odd

Kuten jo eilisessä postauksessani mainitsin, tämä Pull&Bearin halkiotoppi pääsi ensimmäisenä käyttöön Rodoksen ostoksistani. Olettekin ehkä huomanneet, että tällaisista pitkistä halkioista on muodostumassa jonkinlainen trendi-ilmiö; halkioita voi havaita nyt monenlaisissa yläosissa, ja parhaimmillaan halkiot ylttyvät vyötärön alueelta aina nilkkoihin asti.

Kuvat otettiin viime viikon tiistaina, jolloin tarkeni vielä hyvin shortseissa ja topissa. Tänä aamuna yritin pähkäillä, kuinka voisin yhdistellä tuota halkiotoppia sitten, kun kelit viilenevät niin, ettei pelkällä hihattomalla paidalla enää tarkene. Yksi vaihtoehto on tietysti heittää topin päälle pitkä neuletakki, mutta sitten topin halkiot eivät pääse oikeuksiinsa - ja koko vaatteen idea jää hieman peittoon. No, täytyypä jatkaa pähkäilyä! Hoksasin muuten näitä kuvia muokatessani, että asu on yläosaa lukuunottamatta oikeastaan täysin sama, kuin edellisessä asupostauksessani. Hauska huomata, kuinka paljon asun fiilis muuttuu pelkästään ylöosaa vaihtamalla.

Mitäs mieltä siellä ollaan tällaisista halkiollisista yläosista?

Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tuo uusi toppi!

  VastaaPoista
 2. Kiva asu!! :) Tykkään tälläsistä halkiopaidoista, vähän niinkun mekkoja, muttei sittenkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Hei tosi kiva kuulla! Just tosta mäkin näissä tykkään, kun on sillain mekkomaisia, ja sitten siinä vaatteessa on sellanen pieni juju :>>

   Poista
 3. Halkiotoppi on kyllä hankala yhdistää lämpimästi niin, että halkiot pääsevät oikeuksiinsa. Harmi että enää ei kunnolla voi viipottaa menemään pelkissä shortseissa, lämpötilat alkaa olemaan jo niin alhaisia että minunlainen lämpöä kaipaava ihminen ei kestä enää shortseilla! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu olevan vähän hankala juu. Ehkä mä keksin vielä jotain ton topin varalle :) Ja joo ihan totta, eipä enää oikein shortseissa tarkene!

   Poista
 4. Tästä asusta mä kyllä diggailen ja kypällä!! Ihanan rento, mutta samalla tyylikäs :´) Ja ei vitsi, ei kyllä uskois, että kuvat on otettu viime viikolla!! Niin kesäisen ja lämpimän näköistä.. :D Toivottavasti keksit miten saat tuon paidan puettua myös nyt viileimmillä säillä, ettei vaan jäis kaapinpohjalle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihana<3 Kiitos paljon! Kyllä mulla yksi idea on mielessä mutta en oo ihan varma kuinka se toimii käytännössä.... Täytyy kokeilla :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää toi toppi, tuonne sopisi vaikka joku hamekki hyvin. :) Tykkään kyllä tuollasista vaatteista jossa on joku idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, niin sopii! Itseasiassa oon käyttänytkin tuota kertaalleen jo midihameen kanssa :)

   Poista