tiistai 25. elokuuta 2015

Valkoisen sävyjä


shortsit New Look | pusero ja sandaalit H&M | kassi Makia

Sunnuntaina, toisen matkapäivämme iltana, me päätettiin lähteä porukalla ihailemaan rannalle auringonlaskua - samalla napattiin Samin kanssa asukuvat aallonmurtajalla. Mitäs pidätte näistä kuvista? Musta näistä tuli jotenkin ihanan tunnelmallisia. Ja ai että kuinka rakastankaan tuollaista merimaisemaa! Vaikka eihän se tietenkään voita meidän järvimaisemia... :)

Tämä kokonaisuus on hyvä malliesimerkki reissussa käyttämistäni asuista. Päälle valikoitui ilta toisensa jälkeen mukavia ja huolettomia asukokonaisuuksia, ja pääpiirteissään pukeutumiseni oli paljon vapautuneempaa kuin aiemmilla matkoilla. En tiedä johtuiko tämä reissujen mukanaan tuomasta kokemuksesta, vaiko kenties siitä, että tyylini on alkanut muotoutua viime aikoina todella vahvasti omanlaisekseni, minkä ansiosta myös sellainen tietynlainen yliyrittäminen on jäänyt pois. Ehkä se johtui vähän molemmista. Tätä kokonaisuutta en olisi varmastikaan osannut pukea päälleni täällä Suomessa, mutta paahteisessa Rodoksen paratiisissa se tuntui jotenkin oikein sopivalta.

Comments (9)

9 kommenttia:

 1. Niin kaunis asu ja kuvat! <3 rakastan koko valkoisia asuja, eikä tää oo poikkeus :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne<3 Kokovalkoinen näyttää kyllä ihan tajuttoman hyvältä ja ihanan freesiltä :)

   Poista
 2. lovely post!:*

  itssumeyye.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Lovely look!) www.elationofcreation.com

  VastaaPoista
 4. Oi oi miltä tuolla näyttää <3 Oikein sielu lepää näitä kuvia katsellessa! Mä oikein aistin tuon lämmön ja meren tuoksun, oih... :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii eiks oo jännä miten tulee ihan pakottava tarve päästä reissuun kun kattelee täntyyppisiä kuvia.... :'))

   Poista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja kokovalkonen vaan toimii hyvin! :)

  VastaaPoista