lauantai 18. heinäkuuta 2015

Valkoisissa farkkushortseissa


shorts new look | kimono pull&bear | top bikbok | sandals even&odd | clutch pieces

Olen haaveillut nyt jo talvesta saakka valkoisista farkuista. En ole kuitenkaan uskaltanut sellaisia vielä hankkia, sillä suhtaudun kyseisiin housuihin hieman varauksella. Tiedättehän, valkoisissa farkuissa piilee vaara; ne mielletään usein nopeasti pissishousuiksi, ja väärin yhdisteltynä niistä saattaa välittyä todella halpa vaikutelma. Itse käytin lukiossa (etenkin sen alkupuolella) lähes päivittäin valkoisia farkkuja, ja nuo ajat tulevatkin heti mieleeni, kun vetäisen vähänkään vaaleammat farkut jalkaani. Nykyään pukisin pöksyt tietysti aivan eri tavalla. Ajattelinkin alkaa totutella valkoisiin farkkuihin vähän kevyemmin - hankkimalla farkut lyhyemmässä mallissa. Yritin tietysti ajatella myös positiivisesti niin, että kesällä tuskin tulee paljoa farkuissa liikuttua (niinkös se on, kröhöm). Nämä shortsit ovat osoittautuneet todella kivoiksi, ja olen huomannut, että niitä on helppo yhdistellä erilaisiin yläosiin. Saattaapa siis hyvinkin olla, että ostan itselleni kokopitkät valkoiset farkut vielä jossain vaiheessa. ;) Mitäs mieltä siellä ollaan valkoisista farkuista/farkkushortseista, tykkäättekö?

Comments (7)

7 kommenttia:

 1. vauu mikä mimmii. nii kaunis ja tosi ihana asu ! aii laik <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wihiii<3 Kiitos söpöliini<33

   Poista
 2. Hankin itse valkoiset farkut ehkä vuos sitten ja musta ne on tuntunut tosi kivoilta eikä tuu tunnetta että ne ois pissaliisafarkut. Ne tuo asuun kivaa raikkautta ja eikä nuo sun valkoset shortsit näytä yhtään pahalta. Käyhän vaan ostaa valkoset farkut, varmasti pukee sua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mustakin valkoiset farkut on just siks niin kivat, kun ne tuo raikkautta kokonaisuuteen! Täytyy kyllä käydä ostamassa jossain välissä :))

   Poista
 3. nice!

  ____________________
  fashion fashionblogger
  www.justynapolska.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja oikein hehkut! Painokin näyttää pudonneen mukavasti, tai siis ainahan olet yhtä kaunis ♥

  VastaaPoista