keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäiset


kaftan, bag h&m | dress gina tricot | shoes vagabond | watch daniel wellington


Woooop, kesän ensimmäiset asukuvat! Näin toukokuun jälkeen uskaltaa jo viimein puhua kesästä, vaikkei sää olekaan ihan vielä sen mukainen. Onneksi ulkona on tarjennut nyt muutamana päivänä hyvin jo paljain säärin. Me vietettiin eilen ensimmäistä bloggaajien Glitter-iltaa täällä Jyväskylässä. Kemuista on tulossa myöhemmin hieman tarkempaa juttua, mutta tsekkaillaan ensin asukokonaisuus, jossa lähdin tapahtumaan.

Tässä asussa mua viehättivät erityisesti kevyet materiaalit sekä kerroksellisuus. Erilaisilla kaftaaneilla ja kimonoilla on helppoa lisätä asuun kuin asuun kerroksellisuutta, mutta tässä kokonaisuudessa oli vielä jotain muutakin - mustat pitsireunaiset shortsit, jotka pilkottavatkin tuossa viimeisessä kuvassa mekon halkion alta. Olen pähkäillyt pitkin kevättä, mitä puen tuon Ginan mekon alle sitten, kun sukkikset käyvät liian kuumiksi; mekossa on melkoisen pitkät sivuhalkiot, ja varsinkin tuulisilla säillä mekon helmat liehuvat miten sattuu. Onneksi keksin nuo shortsit. Voin kertoa, että oli kyllä todella mukava kulkea kaupungilla, kun ei tarvinnut pidellä mekon helmoista kiinni jokaista tuulenpuuskaa peläten! Tällaiset alusshortsit (ts. pyöräilyshortsit) ovat siis todella käytännölliset, mutta lisäksi ne voivat toimia hauskana tyylikeinona. Ajattelinkin käyttää näitä pitsireunaisia shortsejani kesällä esimerkiksi hameiden alla. Sitten kun se aurinko joskus paistaa tarpeeksi lämpöisesti... :)

Comments (9)

9 kommenttia:

 1. Very nice !

  ____________________
  Fashion fashion
  www.justynapolska.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu - varsinkin tuo H&M:n laukku kolahtaa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuo asukokonaisuus! :) Ja kuvauspaikkakin saa erityismaininnan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahah tuo oli kyllä magee paikka :D

   Poista
 4. Olen tekemässä pientä selvitystä ihmisten tämänhetkisistä ajatuksista blogeja kohtaan ja olisin erittäin kiitollinen, jos voisit vastata kyselyyni. Kysely ei ole pitkä. Teen vastauksista postauksen blogiini kesäkuun lopulla. Kiitos!

  https://fi.surveymonkey.com/s/GWZG9XM

  VastaaPoista