torstai 5. helmikuuta 2015

Kauluspaita saa näkyä


sweater, blouse hm | jeans gina tricot | beanie bikbok | shoes vagabond

Heti alkuun paljastus: en ole ollut koskaan mikään kauluspaitojen ystävä. Mielsin kauluspaidat ennen jotenkin todella jäykiksi ja vain äärimmäisen klassiseen tyyliin sopiviksi. Viime syksynä ihastuin kuitenkin ihan huomaamattani erilaisiin kauluspaitoihin, ja nyt talven aikana niistä on tullut melko merkittävä osa pukeutumistani. Olenkin kirjoitellut teille pitkin talvea aina silloin tällöin kauluspaidoista asukuvien yhteydessä. Viime aikoina silmääni on alkanut miellyttää kovasti look, jossa kauluspaita puetaan toisen, huomattavasti lyhyemmän puseron alle niin, että paidan helma jää kunnolla näkyviin. Croptopit ovat tähän tarkoitukseen tietysti varmaan paras vaihtoehto, mutta jos sellaista ei omista, voi päällimmäisen paidan helmaa huoletta kääräistä hieman sisäänpäin. Näin tein omalle vanhalle raidalliselle neuleelleni - ja kas kummaa, neule näytti heti kauluspaidan kanssa kuin uudelta. Tällaisella kikalla saa siis vanhoihinkin vaatteisiin hieman uutta potkua. Haluaisin kokeilla tätä tyyliä ehdottomasti jonkin pitkähihaisen croptopin kanssa, mutta ensin pitäisi löytää sopiva croptop ostettavaksi. Ehkä kevään myötä sellainen tulee vielä vastaan. :) Mitä mieltä olette tällaisesta yhdistelmästä, jossa kauluspaidan helmat jäävät kunnolla näkyviin? Iskeekö?

Mulla on ollut jo pitkään mielessäni yksi tietty visio blogini ulkonäköön liittyen. Olen haaveillut siitä, että saisin siirrettyä postausten päivämäärän otsikon alapuolelle, ja että näitä kahta erottaisi pitkä viiva. Olen käyttänyt erilaisten muokkauksien kokeilemiseen vaikka kuinka kauan aikaa, ja tänään pääsin jo aika lähelle haluamaani. Päivämäärää pitäisi ehkä saada vielä hinattua aavistuksen verran lähemmäs otsikkoa... No, ehkä siihenkin löytyy vielä ratkaisu. Viimeksi kun kokeilin vastaavaa muokkausta, huomasin, että jotkin laitteet näyttivät päivämäärän ja otsikon päällekkäin sen sijaan, että päivämäärä olisi pysynyt otsikon alla. Huikkailkaahan siis, jos teidän näytöillänne nuo otsikot ja päivämäärät näyttävät jotenkin eriskummallisilta, ovat päällekkäin tai muuta vastaavaa. Että tiedän jatkaa muokkaamista. :)

Comments (9)

9 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ittekin voisin tuon pukea :) Ja toi pipo sopii väriltään niin hyvin sun kasvoihin ja hiuksiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Kiitos<33

   Poista
 2. Kuinka mukavan näköinen asu! Hassuu ku molemmat postattiin samoihin aikoihin kauluspaidoista hihii :D great minds think alike!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo katoin ihan samaa, hyvä ajoitus molemmilla :D Kiitti!

   Poista
 3. Ihana asu! Ja todellakin saa kauluspaita näkyä, tosi kiva kombo! :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä että kauluspaita saa kyllä näkyä :)<3 sun kuvat on aina ihanan vaaleita ja tarkkoja <3 (monestikkohan oon sanonu tuon?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla! Hahah en muista että olisit sanonut, mutta saapa tuota toistella jos siltä tuntuu ;) Kiitos paljon<3

   Poista
 5. Voi miten kiva asu, tykkään hirmusesti! <3 :) Ja komppaan Emiliaa, ihana värimaailma!! Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista