sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Grey, camel and denimcoat, sweatshirt, blouse, shoes h&m | beanie bikbok | jeans, scarf gina tricot

Heii, ihanaa helmikuuta ihmiset!  Olen jotenkin todella iloinen siitä, että tammikuu on nyt takanapäin. Taas ollaan askeleen lähempänä kevättä. Hehkutin viimeisimmässä asupostauksessani kamelinruskean ja harmaan yhdistelmää, ja kuten kuvista huomaattekin, niin samoilla linjoilla mennään edelleen. Mulle on iskenyt nyt ilmeisesti jokin päähänpinttymä kyseisestä yhdistelmästä, kun värit löytyivät keskiviikkoisestakin asukokonaisuudestani. Nämä kuvat otettiin tosiaan keskiviikkona koulupäivän jälkeen, mikä näkyi vahvasti myös kaikista kuvista; suuni oli jotenkin ihan omituisesti mutrulla lähes jokaisessa kuvassa. No, aina ei voi kai näyttää niin freesiltä. :D Yhdistelin kokonaisuuteen tuon uuden Hennesin farkkupaidan, joka osoittautui muuten heti ensimmäisellä käyttökerralla aikas täydelliseksi. Paitis on materiaaliltaan ihan älyttömän pehmeä! Hennesin vaatteet tuntuvat harvoin yhtä laadukkailta päällä. Iso peukku siis, tykkään. Ja jotenkin tuo vaalea denim sopii mielestäni todella kivasti harmaan ja ruskean kaveriksi. Vai mitä mieltä olette?

Comments (10)

10 kommenttia:

 1. idealnie!!!!

  _____________________
  classic&minimal fashion
  WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kyllä hyvältä tuo väriyhdistelmä. Ite oon aina karsastanut minkääntasoisen ruskean ja harmaan yhdistämistä, mutta tästä tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, tosi kiva kuulla että tämä iski suhun! Kiitos paljon Iina! :)

   Poista
 3. Sulla on mahtava tyyli, puree meikäläiseen. Aika sellanen klassinen mutta samalla jokaisessa asussa on aina jotain uutta ja särmikästä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kiitos kommentista :>> Osuit kyllä aika nappiin, tuollaisena näen itekin oman tyylini suurimmaksi osaksi. Liika klassisuus on vähän tylsää, mutta klassisia piirteitä on kuitenkin musta hyvä säilyttää pukeutumisessa :)

   Poista
 4. On kyllä ehdottomasti kiva kokonaisuus! <3
  Sulle sopii pipo superhyvin! :) Ja samaa mieltä, helmikuu on jo niin paljon lähempänä kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Reetta<33 No niinpä! Kevääääääät<_3

   Poista
 5. Tosi kiva asu! Kamelinruskea ja harmaa sopii kyllä hyvin yhteen! :)

  http://sapa-holdontoyourdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista