maanantai 3. marraskuuta 2014

Behind the scenes


Jyväskylään muuttamisen jälkeen asujen kuvaaminen on muuttunut astetta mielekkäämmäksi. Sami kuvaa edelleenkin suuren osan tänne blogiin päätyvistä asukuvistani, mutta käymme usein myös Annin kanssa yhdessä kuvailemassa - Anni kun asuu poikaystävänsä kanssa vajaan kilometrin päässä kodistamme. Muutamalla kerralla myös Heidi on lyöttäytynyt kuvausseurueeseemme, hänkin kun asuu tässä ihan lähettyvillä. Toisten bloggaajien kanssa kuvaaminen on todella antoisaa, jokainen kun on aidosti kiinnostunut kuvien hyvästä laaadusta sekä erilaisista kuvauspaikoista. Samalla saa vaihdettua kuulumiset, ja tuleepa yleensä joristua myös blogimaailman koukeroista. Viimeisimmän kuvausreissumme jälkeen (josta postaus luvassa myöhemmin tällä viikolla) siirryimme nauttimaan Heidin luo teestä ja neidin itse leipomista kekseistä. Kyllä muuten maistui jäätävän kylmän kuvaussession jälkeen! Olen äärimmäisen iloinen ja kiitollinen siitä, että olen saanut tutustua näihin(kin) tyttöihin bloggaamisen myötä♡ Mitä pidätte tällaisista vähän erilaisista kuvista? Haluatteko nähdä näitä lisää jatkossa?
Comments (20)

20 kommenttia:

 1. Haa ihan mahtava postaus! :D Meidän kuvausreissut on kyllä parhaita <3 Etenkin toi viimekertanen kun meinattiin jäätyä xD hahaha

  VastaaPoista
 2. Tällaset postaukset on välillä tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 3. olipa kyllä mahtava postaus! Just tuollaista onkin toisten bloggaajien kanssa :) Niin kiva kun toinen ottaa miellään monta kuvaa, haluaa panostaa laatuun ja erilaisiin kuavauspaikkoihin<3 Samalla voi vaihtaa kuulumisia blogiinliittyvissä asioissa, mitä ei ehkä monet ymmärrä sillä tavalla jos ei itse bloggaaa :) Ihania tyttöjä olette <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuota olis voinut paremmin sanoa :) Se on just niin mukavaa kun toinen ei räpsi niitä kuvia ihan kyllästyneenä ja näytä hapanta naamaa kun pyytää vielä muutaman lisäkuvan ottamista :D Sinäkin ihana siellä<3

   Poista
 4. Voi hitsi mitä kuvia! :DD Tähän ois vain pitäny vielä lisätä se Annin photobombaus mun asukuvaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah olinkin jo ihan unohtanut sen! Noo, jätetään jotain lukijoille mielikuvituksenkin varaan....... :D

   Poista
 5. Upeita nää kuvat! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava että pidit! :)

   Poista
 6. Todella upeita kuvia ja ihana postaus! Itse en oo kuvaillut pitkään aikaan mun blogiystävien - jotka ovat olleet ystäviä ennen bloggaustakin - ja nyt tuli sitä hiukan ikävä:D Ei vain aikataulut osu enää yksiin ja sitten kun osaa niin on ilta:') Kuvien värimaailma miellyttää kyllä älyttömästi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) Voi miten harmillista :/ Teidän pitää järjestää kunnon tapaaminen joskus päivänvalon aikaan että pääsette kuvailemaan!

   Poista
 7. Juuri tänään aamulla kun nähtiin Kian kanssa (http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/kia-karin/) sovittiin, että mennään joku päivä ensi viikolla kuvailemaan :) se on kyllä paljon kivempaa kun molemmilla on ideoita ja mielenkiinto siihen hommaan. Avomies kun ei aina ole niin onnessaan niiden kuvien ottamisesta, vaikka suurimman osan kuvista ottaakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo ihan totta, sillä on kyllä suuri vaikutus millä fiiliksellä se toinen osapuoli on.. :D

   Poista
 8. Kiva, kun linkkasit blogis ehdottomasti lukulistalle :) Joistan Kuvista päätellen itsekkin asun aika lähettyvillä sillan paremmalla puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että löysit mieleistä luettavaa! Haha sepä sattui, ehkä törmätään joskus :))

   Poista
 9. Kuvailu on kyllä ihan mahtavaa, kun inspiraatio hommaan löytyy kameran molemmilta puolin! Mistä muuten mahtaa löytyä tuo 4. ja 5. kuvan paikka. Näyttää nimittäin aika houkuttelevalta! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Me löydettiin toi paikka ihan sattumalta kun oltiin ajelemassa Vaajakoskella. En siis yhtään tiedä mikä toi paikka oli, varmaan joku vanha tehtaan tyyppinen mesta kun siellä oli sellanen korkea tiilitornikin ja useita erilaisia rakennuksia :D

   Poista
 10. Ihanan erilainen postaus, näitä kattelis ja lukisi mielellään enemmänkin, juurikin että näkee vähän minkälaisessa ympäristössä ja miten otatte kuvia toisistanne :-) katsoja kun yleensä näkee vain ne muutamat valitut kuvat, missä taustaa näkyy rajallisen verran. Erityisen ihana tausta juurikin tossa 4 ja 5 kuvan kohdalla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että pidät tämäntyyppisistä postauksista! Tää postaus sai kyllä muutenkin niin paljon positiivista palautetta, että varmasti teen myöhemminkin lisää tällaisia, sitten kun on materiaalia riittävästi :) Kiitos kivasta kommentista Susanna!

   Poista