maanantai 27. lokakuuta 2014

Such a wonderful day

Ihastuttavat seuralaiseni Heidi & Anni


Osallistuin lauantaina ensimmäistä kertaa Inspiration Day sekä Indiedays Blog Awards -tapahtumiin. Viime vuosina mua on ärysttänyt pyöriä blogeissa tällaisten tapahtumien jälkeen, kun on tuntunut, että kaikkien paikallaolleiden bloggaajien postaukset ovat melkeinpä samanlaisia (varsinkin kuvien osalta). Kun oma osallistumiseni tämän syksyn tapahtumiin varmistui, aloin heti miettiä, millä tyylillä toteutan postaukseni tapahtumien jälkeen - jos toteutan ollenkaan. Helpostihan voi päätellä, että jos olen ollut itse ärsyyntynyt edellisvuosina, niin todennäköisesti lukijoitakin ärsyttää sama asia.

Näin tapahtumien jälkeen on kuitenkin selvää, että haluan julkaista kuvia päivästä täällä blogissani - olihan päivä mielestäni todella onnistunut ja antoisa monella tapaa. Olen lukenut jonkin verran siitä, kuinka osaa blogien lukijoista ei kiinnosta pätkääkään tällaiset postaukset, mikä herättää tietysti kysymyksen siitä, onko kyseisiä postauksia järkevää edes julkaista. No totta hitossa on. Itse en ainakaan kirjoita blogiani lukijoiden ehdoilla, vaan haluan kirjoittaa erityisesti asioista ja tapahtumista, joilla on itselleni merkitystä. Ja lauantai muodostui omalla kohdallani todella merkittäväksi päiväksi. Ympärillä oli jännitystä, inspiraatiota, erilaisia tyylejä ja ennen kaikkea upeita ihmisiä. Puitteet olivat mitä parhaimmat - niistä täytyi vain osata nauttia. Koin jopa vahvaa yhteisöllisyyden tunnetta, josta on hyvin vaikea saada kiinni, kun istuu kotona läppärin ääressä ja vääntää yksin postauksia. Tutustuin uusiin ihaniin tyyppeihin, ja sehän on aina todella mukavaa, oli kyse mistä harrastuksesta tahansa. Tiedättehän, on mahtavaa päästä jakamaan omaa intohimoaan muiden kanssa ja keskustelemaan erilaisista harrastukseen liittyvistä asioista. 

Mutta jottei tämä postaus mene ihan pelkäksi hehkuttamiseksi, niin täytyy myöntää, että olin joihinkin asioihin myös hieman pettynyt. Omat ennakko-oletukseni olivat korkealla erityisesti tuotteiden esillepanijoiden kohdalla - ajattelin, että heitä olisi tilaisuudessa paljon enemmän, ja että heidän kanssaan pääsisi keskustelemaan kunnolla yhteistyökuvioista. No, koskapa sitä nyt olisikaan mihinkään ihan sataprosenttisesti tyytyväinen. Joka tapauksessa, sekä päivä- että iltatapahtumasta jäi molemmista oikein positiivinen fiilis, ja kyseisiä tapahtumia tulee muisteltua varmasti vielä pitkään hymyillen. :) Gaalapostausta saatte odotella jokusen päivän - en ole täysin varma, millaisen postauksen teen, sillä oma kuvasaldoni jäi todella niukaksi illan osalta. We'll see!

Kertokaahan, mitä te pidätte tällaisista postauksista?
Kiinnostaako vaiko ei? 
Comments (18)

18 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia sulla! Vaikka mun oma pärstä aina näyttää ihan oudolta toisten kuvissa.. :-D Ja samaa mietin postauksen suhteen itsekin, mutta kyllä mä haluan ne vähäisetkin kivat kuvat saada jonnekin julki, kiinnosti ketään tai ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö, eikä näytä... :D Niinpä, ihan totta!

   Poista
 2. Kivan postauksen sait päivästä aikaiseksi mun mielestä <3 voi että toi sun asu oli tosiaan niin kiva!

  Mun postaus on puoliksi valmis, teen samaan päivän ja gaalan kun kuvasaldo just gaalasta on niin vähäinen, etten viitti tehdä siitä erikseen postausta.. Muistatko kun sanoin, et multa on tulos ees vähän erilainen postaus tapahtumista, kun tiia keksi mulle idean? ;)

  Gaalapostaustasi odotellessa, pus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana<33 Joo muistan kyllä! Oonkin sen sun postaukse jo silmäillyt, täytyy paneutua siihen tarkemmin vielä nyt vkloppuna :)

   Puspus!

   Poista
 3. Rehellisesti sanoen: ei kiinnosta. Napaytin taman postauksen auki ihan sen takia etta se on ensimmainen (ja ainoa) postaus jonka aiheesta luin. Tallaiset postaukset ei oikein anna lukijalle mitaan... On vaan miljoona kuvaa drinkeista/vesipulloista/suupaloista ja sitten muutama arvio paivan onnistumisesta. Ymmarran kylla, etta tallaisessa tilaisuudessa ensi kertaa kayneena varmasti itsea kiinnostaakin ajatella, etta mita sina paivana oikein tapahtui, mutta lukijalle siita on aika vahan iloa... Ennemmin lukisin jotain ihan omia ja yksilollisia juttuja. Mutta tamankin on tietysti vaan mielipide ja saat varmasti aiheesta painvastaistakin palautetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rehellisestä, hyvin kirjoitetusta palautteesta :) Mukava kuulla poikkeavakin mielipide! Tuo on kyllä varmasti ihan totta, lukijan on oltava todella kiinnostunut blogipiireistä että tällaiset postaukset uppoavat täysin :)

   Poista
 4. Kivan erilaisesti oot kirjottanu sen tavallisen hypetyslätinän sijaan! Eli kyllä tällanen kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, mukava että koit tämän vähän erilaisena! Kiitos! :))

   Poista
 5. Kivoja kuvia sait napsittua päivän ajalta! :) Musta tuntu, että kun olin pääsemässä kohteeseen niin edessä oli 10 ihmistä kameran kanssa ja jäin sitten suosiolla takaa-alalle...:D Nyt vähän harmittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :/ Aika monella oli varmasti toi sama ongelma, paikalla kun oli niin paljon väkeä! Itse käytin aina silloin tilaisuuden hyväksi, kun huomasin että jossain oli vähän väljempää :D

   Kiitos Emma!

   Poista
 6. Mua kiinnosti postaus aidosti ja oikeasti <3 Sun näkökulmasta on kiva kuulla tälläisistä tapahtumista- jotenkin tiesin sun kertovan totuudenmukaisesti. niinkö teitkin :) Hieno teksti ja kivoja kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos Emilia<33 Tosi kiva kuulla sun kanta asiaan!

   Poista
 7. Rehellisesti sanottuna kiinnostaa, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti. Tarkoitan tällä, että jaksan lukea ne omien lemppariblogien postaukset näistä päivistä sekä ne jotkat ovat tehneet ne ensi, kymmeniä postauksia en jaksa kunnolla lukea. Toki kaikki seuraamieni bloggaajien tekstit päivästä selaan, mutta fakta on, että jotkut vain kirjoittavat paremmin (sekä rehellisesti)! Itse tykkään sun postauksista tosi paljon, joten tämän luin kyllä mielelläni, hyvä että teit! Ja nimenomaan, itsehän päätät mistä kirjoitat! :D Kiva myös, että kerroit aidosti päivästä, etkä mitään liirumlaarumia. Ja ihana kuulla, että tutustuit uusiin ihmisiin, sellaista varmaan itsekin odottaisin eniten tuollaiselta päivältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta - sekin, missä vaiheessa bloggaaja postauksensa julkaisee, liittyy varmasti siihen postauksen kiinnostavuuteen! Tässä taitaa siis olla nopeimmat ja ahkerimmat etusijalla :D Kiitos hurjasti, ihanaa saada tällaista positiivista palautetta<3 Se on tosiaan näissä parasta, että pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin. :)

   Poista
 8. Ensimmäisen kerran eksyin nyt katsotaan blogiasi ja tykkäsin paljon kuviesi tyylistä.. raikas ja selkeä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle! Mukavaa että pidät<3

   Poista
 9. Noi drinksut näyttää tosi hyviltä! :) Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ne maistui myös ihan superhyviltä :) Kiitos vinkistä!

   Poista