sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Home details


Kyselin eilisessä postauksessani teiltä postaustoiveita, ja kun ihana Emilia toivoi sisustuspostauksia, päätin toteuttaa heti tänään tämän jo pidempään ajatuksissa pyörineen jutun kotimme detaljeista. Ollaan asuttu tässä uudessa kodissa nyt noin kaksi kuukautta, ja täytyy myöntää, että sisustus on vieläkin hieman keskeneräinen. Ostoslistalta löytyy muun muassa rahi sekä jalkalamppu, ja lisäksi muutamat korit (esim. nuo harmaat neljännessä kuvassa) odottavat hyllyjen kiinnitystä. Yksi kasvi pitäisi istuttaa isompaan ruukkuun, ja lisäksi pitäisi pohtia, sopisiko eteisen lipaston päälle paremmin taulu vaiko peli. Tekemistä siis riittäisi - kunhan tässä arjen keskellä olisi vain aikaa lähteä pyörimään sisustusliikkeisiin ja hakemaan inspistä sisustamiseen. Tässä joitakin yksityiskohtia meidän makkarista, eteisestä ja olkkarista. Mitäs pidätte? Laittakaahan mulle lisää postaustoiveita, niin toteutan niitä aina silloin tällöin muiden postausten ohessa. :)

Iloista ja energistä alkavaa viikkoa kaikille!
Comments (14)

14 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta!! Mitä toi timantti kattolamppu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lamppu on Jotexilta. Huomasin juuri kun tein tätä postausta, että nuo lampun timantit on vähän sekaisin tuossa kuvassa - ne menee välillä miten sattuu kun petaa sängyn ja heittää päiväpeiton vahingossa liian korkealle. :D En viitsinyt jättää tätä postausta kuitenkaan huomiselle, että olisin kuvannut lampun uudelleen. Saa kelvata! :)

   Poista
 2. voii ihana että toteutit tämän! <33 kiitos! Sulla todellakin on sisustussilmää, silmää kauniille asioille <3 näyttää ihan super hyvältä, vaikka ei ihan valmista vielä oliskaan :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, mukava että tyttäsit! Ja kiitos, tosi kauniisti sanottu. :)

   Poista
 3. love it!

  www.justynapolska.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kauniita yksityiskohtia! :) Tuo vanhannäkönen jakkara!! IHANA<3 Mää tarvisin kyllä kans jonku korutelineen, nyt kaikki roikkuu vaan peilissä, mikä kyllä on ihan hyvä teline, mutta haluisin jonkun oikean telineen :D Hahah mikä selitys..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään ite kanssa tosta jakkarasta ihan hullusti :) Hahaha ihana selitys :D Mutta siis joo ymmärrän, tollanen teline on kyllä hyvä olla olemassa, siinä pysyy tosi siististi korut järjestyksessä :))

   Poista
 5. Todella kauniilta näyttää teillä! Meilläkin on sisustus vielä ihan kesken, vaikka ollaan asuttu jo reilusti yli vuosi uudessa kodissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Hahah no mutta on ihan tosi ok laittaa nurkkia kuntoon vähän hitaammalla tahdilla :DD

   Poista
 6. Upeita ysityiskohtia, teillä on todella kauniita paloja, ihana olisi nähdä myös se kokonaisuus:3 Tämä muistuttikin että mun pitäisi julkaista myös yksi detail postaus, kuvat ovat odottaneet kamerassa ihan liian kauan:') Ja eikä miten suloinen koiruli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suunnittelinkin muuton aikana, että otan ihan kunnolla uudesta kämpästä kuvia sitten, kun sisustus on valmis. Enää en ole ihan niin varma, haluanko jakaa meidän kodin kokonaan täällä blogissa, mutta mietin vielä. :) Ainakin jatkossa voisin postailla lisää tällaisia yksityiskohtaisia juttuja sisustuksesta.. :)

   Poista
 7. miten ihania yksityiskohtia ♥ ja toi jakkara, mistä oot hankkinu sen? :-) laittaisin tollasen yöpöydäks jos jostain löytyis ku nykynen on liian levee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Toi jakkara on ellokselta. Tosin kun tilasin sen alkusyksyllä, se oli alepuolella, joten en osaa sanoa myydäänkö noita enää :/ Mutta käy toki katsomassa! Sopisi mun mielestä tosi hyvin yöpöydäksi :))

   Poista