maanantai 28. heinäkuuta 2014

Wildflowers don't care where they grow


Vaikka toisin luulisi, voi kesäpukeutuminen olla välillä todella haastavaa - helteellä haluaa pukeutua mahdollisimman kevyesti, mutta toisaalta vaarana on liika paljastelu. Piukka toppi&shortsit -yhdistelmä ei imartele kovin monien vartaloa, ja on muutenkin helposti mauton. Tällaisesta tavallisesta kesäasusta saa astetta tyylikkäämmän lisäämällä topin päälle esimerkiksi kauniin kimonon. Näin asu näyttää myös hieman tasapainoisemmalta, kun kimono peittää hartiat ja osan käsivarsista. Kimono toimii hyvin myös rannalla bikinien päällä, jos haluaa suojata ihoa välillä liialta auringonpaisteelta. Valitse kimonosi kukkaprintillä, niin pääset kesäfiilikseen vielä syksylläkin!

Nämä asukuvat otettiin Kalajoella reissumme alkupuolella. Viimepäivien helteessä olen muistellut kaihoisasti Kalajoen kauniita rantoja sekä mereltä puhaltavaa viileää tuulta. Vaikka rakastan kesää ja kuumuutta, täytyy myöntää, että ajoittaiset sadekuurot eivät olisi pahitteeksi. Uskon, että moni jakaa tämän mielipiteen kanssani. :)

Nyt kun blogillani näyttäisi olevan lukijoita googlen kautta noin 300, haluaisin tehdä jonkin pienen erikoispostauksen. Olen niin iloinen siitä, että teitä lukijoita on kertynyt näin huikea määrä, ja että jaksatte piristää päiviäni ihanilla kommenteillanne. Kiitos teille Olisiko teillä toiveita tai ideoita erikoispostauksen toteutukseen liittyen? Olisi mukava kuulla mielipiteitänne! Kertokaahan ajatuksianne myös kuvien asukokonaisuudesta
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis asu ja tuo kimono on vallan ihana! Mulla on vähän se ongelma, että koen oloni helposti liian paljastelevaksi niukemmissa vaatteissa ja siksi on vaikea lähteä vapaallakin tosi pienissä vaatteissa minnekään.. Oon nyt yrittänyt vähän höllätä kuitenkin koska on niin kuuma :D Mut joku raja pitää olla tietty miten kulkee, rannalla toki eri juttu. Ihanaa silti, että on lämmintä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Tällaiset keveät kimono-tyyppiset vaatteet on kyllä hyvä apu tuohon, jos vaatteet tuntuu päällä muuten vähän liian niukilta :)

   Poista
 2. Nätti asu! :) Ja edelleen ihanat kengät! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hahah sanos muuta ;DD

   Poista
 3. Ihana asu! Kimono on todella nätti, mutten itse osaa käyttää. Nyt on alkanut lämpeemään vähä niille, kuten sanoit niin biksujenkin päällä rannalla on nappi valinta jos haluaa peitellä välillä ihoa auringonpoltteelta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata<3 Hyvä että oot alkanut lämpeemään, siitä ei ole pitkä matka siihen että omaksuu vaatteen omaan käyttöön ;)

   Poista
 4. Voi vitsi aivan ihana tuo kimono! Niitä näkee nyt paljon tänä kesänä, tulee itsellekin tarve saada moinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Iina<3 Joo noita on kyllä tosi paljon nyt!

   Poista