maanantai 14. heinäkuuta 2014

New in: rings and other things


Vihdoinkin sain kuvattua nämä muutamat viimeaikoina ostetut asusteet. Ainoastaan uusi laukku jäi kuvaamatta - se osoittautui niin hankalaksi kuvattavaksi, että päätin jättää homman suosilla asukuvien ottamisen yhteyteen. Suurin osa näistä ostoksista oli tuntuvassa alennuksessa; ainoastaan tuo pieni infinity-midisormus oli normaalihintainen. Koruja on ihanaa ostaa alennusmyynnistä, sillä olen kovin nuuka maksamaan niistä normaaleja hintoja. Esimerkiksi tuo lyhyt Nellyltä tilattu kaulakoru oli oikealta hinnaltaan melkein 20 euroa, mikä on omaa budjettiani ajatellen aivan liian paljon yhdestä vaivaisesta kaulakorusta. Alen puolelta nappasin korun itselleni viidellä eurolla! Myös Ginan pitkä kaulakoru oli melko kallis oikealta hinnaltaan - noin 15 euroa. Se oli kuitenkin alessa puoleen hintaan. Hennesin bootsimaiset kengät ovat viimeisin alelöytöni. Ne löysin Jyväskylän Hennesiltä viime torstaina. En ollut nähnyt kenkiä aiemmin liikkeissä tai Hennesin nettisivuilla, ja täytyy myöntää, etten edes tajunnut katsoa mikä niiden alkuperäinen hinta oli. Olin niin sokaistunut kenkien tyylikkyydestä, että kiikutin ne suorinta tietä kassalle - hintaa kun kengillä oli vain viisi euroa, ja löytämäni pari oli viimeinen omassa koossani. Tunsin itseni äärimmäisen onnekkaaksi kävellessäni ulos liikkeestä uuden, halvan kenkäparin kanssa. Talking about love at first sight, eh?

Oletteko te tehneet hyviä asustelöytöjä alennusmyynneistä?
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt kauan aikaa sitten ostellu sormuksia.Harmi etteivät sormukset näytä kovinkaan kauniilta pureskelluista sormista :D
  Ihan loistavia kuvia :)

  Please visit my blog too:
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän lyhyistäkin kynsistä saa nätit, kun viilaa kynnet muotoon ja käyttää jotain kivaa lakkaa :) Ehkä jokin kynsilakka voisi estääkin vähän sitä pureskelua?

   Poista
 2. Kauniita koruja! Ja nuo kengät on hauskat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ellanoora! Haha, munkin mielestä ne on aika hauskat :))

   Poista