keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Leopardin pilkuissa


Näitte osan tästä asusta jo lauantaisessa laukkupostauksessani, mutta tässä vielä jokunen hieman tarkempi kuva koko asukokonaisuudesta. Lähdin kyseisessä asussa viime viikon tiistaina Kalajoelle; halusin pukea matkalle jotain löysää, rentoa ja kevyttä, ja tuo ihana leokuosinen maksimekko tuli ensimmäisenä mieleeni. Mekon kuuluisi olla maksipituinen, mutta kuten kuvista näettekin, se on mulle hieman liian lyhyt. Kun tilasin mekon keväällä Hennesiltä, valitsin sen automaattisesti koossa xs, koska muutkin hennesin maksimekkoni ovat pienintä kokoa (ja silti hiukan liian pitkiä mulle). Tämä mekko osottautui kuitenkin aiempia mekkojani lyhyemmäksi. Mielestäni hieman vajaa helmanmitta ei näyttänyt kuitenkaan ollenkaan pahalta, joten päätin pitää vaatteen itselläni. Tämän mekon kanssa ei ole ainakaan sitä ongelmaa, etteivät kengät näkyisi maksipituisen helman alta! Ja onhan midimitta tällä hetkellä todella muodikas. ;)

Yhdistelin mekkoon Seppälästä ostamani hapsuliivin sekä juuri vähän aikaa sitten Hennesin alesta löytämäni bootsimaiset kengät. Olen täysin rakastunut noihin kenkiin - ne ovat ihan täydelliset! Tai no, eivät ihan. Jos jotain saisin muuttaa, niin vaihtaisin remmien metallisoljet kultaisiin. Mutta kaikkea ei kai voi saada... Mitä mieltä siellä ollaan tästä asukokonaisuudesta?
Comments (14)

14 kommenttia:

 1. Lovely shoes, bag and vest! You have beautiful hair!

  VastaaPoista
 2. vauu mikä asu, sopii sulle sairaan hyvin!!

  VastaaPoista
 3. Kunnon kissanainen - ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Oi mikä asu ja mitkä HIUKSET!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitos<33 Väri on vähän kulahtanut, mutta pituus alkaa olla jo aika jees :D

   Poista
 5. Upea nainen! Tuo liivi on aivan ihana, tästä tuli mieleeni että oon unohtanut pirun monta liiviä kaappiin roikkumaan.::D Sun hiukset vautsi ♥ Rakastan leopardikuosia ja nykyään myös pidempiä mekkoja, joten tuo on mun silmään ihan täykkäri:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kata, ihana kommentti! :)) Hei eikös ookin aika jännä miten ne liivit tuppaa unohtumaan aina jonnekin kaapin uumeniin? Mulla käy tosi useesti sillain ja sit välillä havahdun siihen että hei ainiin mulla on tällainenkin :D

   Poista
 6. Grrrr, vautsi vauu mikä villi-mekko!! Ihana <3 Leo kuosi on siitä ihana, että se kyl näyttää olevan muodissa aina ja sitä voi pukea millon vain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos <3 :D Jep ihan totta! Aikamoinen klassikkohan tosta leokuosista on tainnut tulla :)

   Poista
 7. Oi, oot taas ollut niin tyylikkäänä! <3

  VastaaPoista