lauantai 14. kesäkuuta 2014

W/ Anni


Vietin viikko sitten lauantaina hauskan illan Annin ja kumppaneiden kanssa. Illan suhteen kävi juuri niin klassisesti, kuin yleensä kesällä on tapana käydäkin; ensin illaksi ei ole mitään suunnitelmia, on hieman tylsääkin. Sitten yhtäkkiä saadaan jonkin sortin ahaa-elämys, ja illasta muodostuu mitä ihmeellisin seikkailu. Aluksi mulla ei ollut siis minkäänlaisia suunnitelmia iltaa varten, mutta kun viestiteltiin Annin kanssa, keksittiin, että Anni lähtee ajamaan poikaystävänsä Artturin kanssa meille. Artturi toimi kuskin virassa, ja jotain kummaa kautta löydettiin itsemme loppujen lopuksi Kuhmoisista nauttimasta lämpimästä kesäillasta sekä kylmästä kesäjuomasta. Päädyttiin Kuhmoisissa Sahanrantaan, jossa oli pari pientä kuppilaa, iloisia ihmisiä sekä kaunis maalaismiljöö. Mua viehättää jotenkin suuresti sellainen kesäinen maalaistunnelma - kai siksi kun olen itsekin maalta kotoisin.

Tällaiset extempore-reissut ovat kyllä ihan parhaita - erityisesti kesäisin. Tykkään yleensä suunnitella kaiken oikein viimeisen päälle, ja ahdistun helposti, jos en ole perillä jostain tulevasta tapahtumasta. Tämä viime lauantain reissu toimi oikein hyvänä muistutuksena siitä, kuinka yhtäkkiset jutut ovat yleensä paljon parempia ja onnistuneempia kuin ne pitkään suunnitellut ja harkiten toteutetut. Mitä sitten vaikka matkan varrella sattuisi kommelluksia? Hauskimmat muistot syntyvätkin yleensä silloin, kun kaikki ei mene ihan putkeen. Kunhan reissuun lähtee avoimin mielin ja hyvässä seurassa, ei paljoa muuta tarvita. :)

Ihanaa kesäviikonloppua kaikille

// Last Saturday I had a great evening with my friend Anni
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihana tunnelma kuvissasi onkaan! Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta<3 Kamerana mulla on Canon EOS 1100D, mutta oon muokkaillut näitä kuvia aika paljon vielä koneella :)

   Poista
 2. Ihastelin näitä kuvia jo Annin blogista, mutta pakko tulla tännekkin kommentoimaan <3 Etenkin tuo kolmas kuva on niin söpö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa että tulit! :) Kiitos<33

   Poista
 3. Olipas ihana postaus! Ootte niin valokuvaksellisia molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu :))

   Poista
 4. Mä vähän jäin odottelemaan niitä kännykkääni tulleita kuvia myös isommassa koossa! :D
  Mutta totta - extempore reissut on aina ihan huippuja!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha en ees muista enää mitä laitettiin sulle sillon :D Niinhän ne on<3

   Poista
 5. Onpas kauniita kuvia! Vitsit ne illat yleensä onkin parhaita kun ei ole mitään tekemistä ja sitten tuleekin juuri se ahaa-elämys:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! No niinpä - vaikka suunnitteleminen on kivaa, niin välillä sekin kannattaa jättää vähän vähemmälle ja tehdä tilaa niille ahaa-elämyksille :)

   Poista
 6. Ihania kuvia! Noi sun kengät on niin kivat ! :>

  VastaaPoista
 7. Ihanat TE ♥ ja se on totta, et extemporee reissut on parhaita!!

  VastaaPoista