perjantai 9. toukokuuta 2014

Jyväskyläläisten bloggaajien miitti


Vasemmalta oikealle: edessä Reetta, Heidi, Mikaela & Anni
 ja takana meikäläinen, Anni & Iida. Kameran takana Christa.


Kuten aiemmin jo kerroinkin, vietettiin viime lauantaina Annin luona bloggaajien iltaa - tässä jokusia kuvia tuosta miitistä. Meitä pääsi lyhyellä varoitusajalla kahdeksan paikalle, ja luulenpa, että ensi miittiä vietetäänkin sitten vielä suuremmalla joukolla. Oli aivan mahtava päästä tutustumaan neitokaisiin, joiden blogeja olen lueskellut jo kauan ennen kuin tiesin tällaisesta miitistä mitään. Enpä olisi vielä viime vuoden puolella uskonut, että tulen tutustumaan näin nopeasti joukkoon uusia bloggaajatuttavuuksia! 

Kaikki lähti oikeastaan liikkeelle siitä, kun Anni lähetti mulle sähköpostia alkuvuonna. Oltiin luettu jonkin aikaa toistemme blogeja, ja jätetty toisillemme kommentteja. Anni kirjoitti, että haluaisi tutustua muhun paremmin, ja sen päivän jälkeen ollaan oltu oikeastaan erottamattomat. On hauskaa huomata, kuinka ihan ennestään tuntemattomilla ihmisillä voi synkata näin hyvin kuin meillä synkkaa. Annin lähettämän sähköpostin jälkeen ei ole kulunut päivääkään, etteikö oltaisi viestitelty keskenämme. :) Älyttömän hienoa, että tällaisen rakkaan harrastuksen kautta voi saada uusia ystäviä  No, Annin kanssa tutustuttiin paremmin toiseen Jyväskyläläiseen bloggaaja-Anniin, ja yhtäkkiä oltiinkin suunnittelemassa yhteistä tapaamista. Aluksi tapaamiselle ei ollut vielä mitään ajankohtaa, mutta ajateltiin, että olisi kiva saada mukaan muitakin bloggaajia. Siitä se sitten lähti. Nyt meidän ryhmärämä on paisunut entisestään, ja odotankin jo malttamattomana, että pääsen näkemään näitä tyttöjä lisää sekä tutustumaan uusiin kasvoihin. 

Mitä tuohon lauantaiseen miittiin tulee, niin illanistujaiset sujuivat alusta alkaen todella luonnollisesti. Pian esittäytymisten jälkeen Annin kämppä raikui innokkaasta jutustelusta sekä naurusta. Pöytä oli ruokaa notkollaan, ja kameroilla napsittiin kuvia vähän väliä. Kun muut tytöt lähtivät, jäätiin vielä Annin, Heidin ja Reetan kanssa istuskelemaan iltaa nelistään. Vaikka isolla porukalla oli kiva kokoontua, oli puolet pienemmälläkin joukolla ihana viettää aikaa. Oltiin tyttöjen kanssa ihan samalla aaltopituudella, ja juttua olisi varmasti riittänyt aamuun saakka, ellei olisi täytynyt nukkua välillä. Kiitos vielä kaikille mukavasta illasta!
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Ooo vitsit ♥! Teidän blogimiitti kuilostaa niin kivalta :)♥ ihan parasta että bloggaamisen myötä voi oikeasti löytää uusia kavereita jopa ihan tosi hyviä ystäviä :) kumpa me asuttais lähempänä! Musta ois nii kiva nähä ♥♥ upea olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! No niinpä, harmi että välimatka on niin pitkä :/ Mutta eihän sitä tiedä vaikka me jossain vaiheessa nähtäisiinkin! :) Voi kiitos♥

   Poista
 2. Kivan postauksen oot tehnyt! Onneks en näytä yhtään väsyneeltä tuossa yhteiskuvassa :D

  Pitää kyllä pian nähdä uudelleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä sä näytät nätiltä siinä :) Niin pitää!!

   Poista
 3. Ihania kuvia täällä sun blogissa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana millanen miitti teillä on ollut! <3 Blogin parhaita puolia on kyllä ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen! <3 Mulla asuu isä Jyväskylässä ja kesäisin tulee käytyä siellä tosi monesti, ehkä mä kyselen lähempänä että ootteko järjestämässä kesällä miittiä niin tuun moikkaa! hehe :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, oon samaa mieltä! Oho hei ihan mahtavaa, toihan on hyvä idea :) Ainakin jotain vois järjestää jos ei muuten olla just sillon treffaamassa muiden kanssa :))

   Poista
 5. Tällaiset kokoontumiset on varmasti tosi kivoja! :) Ihanaa, että teillä on ollut mukava ilta ja miitinki kaikin puolin! :) Olisipa hauska tutustua ihmisiin blogin takana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli mulle vasta ensimmäinen miitti, mutta ehdottomasti haluan kyllä tällaisiin mukaan jatkossakin! Kannattaa vain olla rohkea ja alkaa tutustua mielenkiintoisiin bloggaajiin jos siltä tuntuu :))

   Poista
 6. Ihan mahtavan kuulosta tollanen kokoontuminen porukalla, ja vielä kun on tutustunut bloggaamisen ansiosta ! Tarjoilukin on herkkulisen näköistä :)

  <3:llä Emilia

  http://emilialiisamariaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta :)) Ehdottomasti yksi bloggaamisen parhaista puolista, kun pääsee tutustumaan muihin bloggaajiin!

   Poista