torstai 17. huhtikuuta 2014

Vagabond Holly platform sneakers


Platformit, ahh. Rakastan kenkiä, joissa yhdistyy mukavuus, käytännöllisyys sekä asenne. Siksipä nämä läskipohja-nimelläkin kulkevat tennarit ovat tainneet viedä sydämeni täysin kaikessa hiljaisuudessa. Ja viimein ne ovat omani! Olen ihastellut näitä Vagabondin Holly-korokepohjakenkiä jo pitkään netin syövereissä, mutta alkuunsa ajattelin, etten raaski ostaa niitä itselleni. Onneksi muutin mieleni.

Olin aluksi vakaasti sitä mieltä, ettei ihastukseni Hollyihin ole kovin kestävä, vaan kyllästyn pian ajatukseen platformtennareista. Kun sitten tajusin, ettei suhteeni kyseisiin kenkiin ole enää vain ihastuksen tasolla, päädyin sovittelemaan Hennesille vastaavia kenkiä. Ne olivat kuitenkin ihan hirveät kolpottimet - eivät istuneet ollenkaan ja tuntuivat pelkältä kumipohjaan yhdistetyltä pahvilta jaloissa. Onneksi bongasin hieman myöhemmin Hollyt Ellokselta. Tilasin ne sovitettavaksi, ja se oli tämän tytön menoa. Kun vedin Hollyt jalkoihini ensimmäistä kertaa, tiesin heti, että mun oli pakko pitää tennarit itselläni. Ne tuntuivat todella laadukkailta ja mukavilta jaloissa. Eikä hintakaan ollut kovinkaan tuntuva! Mielestäni 60 euroa ei ole paha Vagabondin kengistä. Nyt tennarit ovat olleet melkeinpä päivittäisessä käytössä reilun viikon ajan, enkä voisi olla tyytyväisempi. Tekin näette pian nämä kengät paremmin asukuvien yhteydessä! Jos haaveilet Hollyistä, niin suosittelen kurkkaamaan Ellokselle. Jostain syystä en saa tehtyä nyt syvälinkkejä tähän postaukseen, mutta tuosta allaolevasta Elloksen bannerista pääsette suoraan sivustolle. :)

Kertokaahan, mitä mieltä olette tästä platform-trendistä?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Ei hitsit mä olen myös kuolannut noita samoja kenkiä vaikka kuinka kauan ja eilen kävin kaupassa katsomassa mutta en sovittanut kun ajattelin käytännöllisyyttä yms.. Nyt alkoi kyllä tuntua että pakko niitä on käydä testaamassa heti kun kaupat on taas auki! :D
  http://photographyastrid.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Hei suosittelen kyllä erittäin kovaa että käyt koittamassa näitä asap :DD

   Poista
 2. Ihan täydelliset kevätkengät<3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eiköstä vaan! Kiitos Milla! :)

   Poista
 4. Rumat kengät tyhmä blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ei voi miellyttää! Onneksi ei tarviikaan :)

   Poista
 5. Täydelliset kevätkengät<3 eli tykkään todellakin! <3

  VastaaPoista