maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kicks Concealer Trio


Olen etsiskellyt jo pitkään peitevoidetta, jolla saisi tummat silmänaluset kätevästi piiloon. Lisäksi hakusessa on ollut jokin täsmätuote näppylöiden häivytykseen. Kuivaan ihooni ilmestyy hyvin harvoin finnejä, mutta aina silloin tällöin kun sellaisia ilmestyy, olen aivan pulassa - en ole omistanut oikeastaan koskaan mitään peitevoiteita, enkä edes tiedä, millaisilla meikkikikoilla näpyt saisi piiloon. Kun sitten törmäsin ensimmäisen kerran Make Up Storen peiteväri-trioon, ajattelin, että mun on saatava joku vastaavalainen tuote omaan meikkipussiini. Olin ällistynyt siitä, kuinka yhdestä tuotteesta voisi löytyä apu sekä tummiin silmänalusiin että punottaviin näppyihin. Make Up Storen tuote jäi kuitenkin ostamatta sen suht korkean hinnan takia. Vastaavaa tuotetta etsiessäni päädyin tähän kuvissa näkyvään Kicksin Concealer Trioon, joka oli hinnaltaan noin puolet ensiksi tarkastelemaani Make Up Storen tuotetta halvempi. Hintaa tällä Kicksin tuotteella oli noin 15 euroa.

Peitetrio toimii vastavärisysteemillä; aavistuksen vihreään taittava oranssi sävy (nro 1 kuvassa) tasoittaa kasvojen punertavia alueita, kuten näppyjä. Punertava sävy (nro 2) puolestaan neutraloi tummien silmänalusten sinertävää väriä. Kicksin myyjä selitti, että alinta sävyä (nro 3) voi sekoittaa ylempiin sävyihin ja käyttää niiden rajojen häivyttämisessä. Peitevärit ovat koostumukseltaan kevyitä ja levittyvät tasaisesti. Niitä voi käyttää joko meikkivoiteen alla tai päällä - meikkivoiteen päällä käytettynä peittävä vaikutus on hieman voimakkaampi kuin meikkivoiteen alla käytettynä. Jos kuitenkin pelkäät, ettet saa peitevärejä sulautumaan tasaisesti pohjameikkisi väreihin, suosittelen levittämään peitevärit meikkivoiteen alle. Tuotteen levittämisessä kannattaa käyttää ohutta sivellintä, sillä sormin levittämällä peitevärejä menee enemmän hukkaan. Kevyt sivellin on myös silmien herkkää ihoaluetta ajatellen sormia parempi vaihtoehto.

Olen ollut tähän Kicksin peitetrioon oikein tyytyväinen. Tosin, mulla ei ole juurikaan peiteaineista aiempaa kokemusta, joten en voi verrata tätä tuotetta mihinkään. Mielestäni tuote toimii kuitenkin hyvin tummien silmänalusten sekä näppyjen peittämisessä, ja pysyy hyvin iholla. Hinta-laatu -suhde on tuotteessa siis ihan kohdallaan! Voinkin suositella tätä peitetrioa kaikille, jotka etsivät luotettavia peitetuotteita meikkipussiinsa ja jokapäiväiseen käyttöön. Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta? Entä muista vastaavista? Olisi mukava kuulla kokemuksianne. :)
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Toi kyllä kuulostaa todella hyvältä tuotteelta :) Taidanpa tämän kotiuttaa itsellenikin, kun seuraavan kerran menen KICKS:n :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, kun hintakaan ei tee lompsaan mitään suurta lovea :)

   Poista
 2. Ei vitsi, pitäis varmaan hommata! Mulla oli joskus vähän vastaava, mutta loppunut ajat sitten, eikä tällä hetkellä oikein ole peiteainetta, joka pelastaisi mun silmänalusia. :D Kiitos vinkistä!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Toivottavasti saat avun tästä tuotteesta!

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä hyvältä :) minkä hintainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletti maksaa noin 15euroa! Ei siis mielestäni pahan hintainen. Itse ostin vielä Kicksistä tuon kuvissa näkyvän siveltimen, jota myyjä suositteli. Sillä saa levitettyä värit kohdilleen todella helposti :)

   Poista
 4. Sun kosmetiikkapostaukset on ihan älyttömän hyviä. Ootko ajatellut että tekisit niitä useamminkin? Mua ainakin kiinnostais!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvälle, mä taas oon ihan rakastunut Maybelinen 24H super stay peiteaineeseen joka on kuin maalia, hyvällä tavalla :--) Se peittää finnit ihan uskomattoman hyvin, oikeesti koko päiväksi! Aikasemmin mulla oli heti huono naama vaate ja hiuspäivä jos ilmestyi joku iso finni keskelle naamaa, mutta nyt se ei enää haittaa yhtään!! :-----)

  VastaaPoista