tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kylpylässä


Tässä jokunen kuva viime viikonlopun kylpyläreissultamme. Kuten jo aiemmin arvelin, niin kuvia ei tullut otettua reissun aikana juurikaan yhtään kaiken tärkeämmän tekemisen keskellä. Ruokakuvatkin otin puhelimen kameralla, kun S ei antanut mun kantaa järkkäriä mukanani ravintolaan :D Reissu oli kaikkiaan todella onnistunut, vaikka yhdessä illassa ei kerinnytkään kovinkaan paljoa. Ehdittiin kuitenkin rentoutua päivän ja illan aikana oikein kunnolla, mikä olikin kaikkein tärkeintä. Meidän reissu alkoi shoppailun merkeissä, kun pyörittiin muutama tunti Jyväskylän keskustassa. Tein Cubukselta pari ihan älyttömän kivaa alelöytöä, joista postailen vielä erikseen myöhemmin tällä viikolla. Sen voin kuitenkin paljastaa, että tuo ensimmäisen kuvaparin kaulakoru oli yksi tekemistäni löydöistä!

Siirryttiin hotellille vähän ennen kolmea, koska saatiin huone käyttöömme vasta kolmelta. Kun hotellihuone oli tullut tutuksi, lähdettiin testaamaan hotellin kuntosalia. Suurimmat stressit jäivät rankan treenin myötä salille, minkä jälkeen oli ihanaa siirtyä kylpyläosastolle. Välissä täytyi kuitenkin käydä nauttimassa huoneen puolella palkkarit, jotka oltiin otettu kotoa tarkoituksella mukaan treenausta ajatellen. Hotellin sauna- ja allasosastot olivat aivan ihanat ja todella rentouttavat. Ennen kahdeksaa oltiin selvitty takaisin huoneeseemme. Meillä molemmilla oli tässä vaiheessa ihan jäätävä nälkä, ja yritettiinkin siirtyä mahdollisimman nopeasti ravintolaan. Syötiin hotellin Bistrossa, jossa ruoka ei osoittautunut ihan niin hyväksi kuin oltiin etukäteen kuviteltu. Onneksi jälkiruokabuffet korjasi aika paljon ;) Erilaisia herkkuja notkuva pöytä maksimoi tietysti ahneuteni ja yllytti tekemään ylilyöntejä. Lopulta oltiin molemmat niin kauheassa ähkyssä ja hiilaripöhössä, että meidän oli pakko luovuttaa ja mennä vain huoneeseemme katsomaan leffaa. Hahaha, se siitä illanvietosta! Oltiin suunniteltu loppuillalle keilailua, mutta se oli unohdettava kokonaan jälkkäriövereidemme takia. Asukuviakin oli tarkoitus ottaa, mutta osaatte varmaan päätellä kuinka niiden suhteen kävi. Note to self: kuvat otetaan jatkossa aina etukäteen, ei jälkeenpäin!  No, seuraavana aamuna syötiin tietysti vielä lisää ennen kotimatkalle lähtöä - hotelliaamiainen on kyllä yksi maailman parhaista keksinnöistä. Tässä reissumme kohokohdat, postailen huomenna vielä kuvia kotimatkan asustani. :)
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Ihana tuollanen rentoutumisreissu<3 :) Itekkin kyllä kaipais jotain tuollaista sitten kun kaikki kouluhommat on hoidettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuli kyllä tarpeeseen, suosittelen :))

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta reissulta <3 ja ihania kuvia :) ja mitä herkkuruokia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se kyllä olikin, todella rentouttava! :)

   Poista
 3. Ihana tuo illalliselle meno -kuva !! :--)

  VastaaPoista