sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Detria Arbutin Couperosa -tuotesarja
Sain toissaviikolla Detria Oy:ltä Arbutin-tuotesarjan kokeiluun. Sarjaan kuuluu päivävoide, yövoide, seerumi sekä silmänympärysgeeli. Olen käyttänyt tuotteita nyt noin viikon ajan, ja alku vaikuttaa todella lupaavalta. Ajattelin kuitenkin, että kirjoitan näin aluksi postauksen, jossa kerron tuotteista ja niiden käyttötarkoituksista - säästän omat käyttökokemukseni toiseen postaukseen. Haluan tutustua tuotteisiin kunnolla ja perusteellisesti ennen kuin kirjoitan niistä omia kokemuksiani. Seuraavat tuotetiedot ovat peräisin suoraan tuotteiden pakkausselosteista.

Lapin kasvuolosuhteet ovat marjoille stressaavat ja ankarat. Mustikka on kehittänyt solujensa suojaksi polyfenolisia yhdisteitä ehkäisemään solujen vanhenemista. Sianpuolukka on selviytyäkseen kehittänyt solujensa suojaksi arbutiinin, joka suojaa soluja tuhoisalta UVB-säteilyltä. Detria Arbutin Couperosa -ihonhoitosarjan teho perustuu arbutiinin ja polyfenolisten yhdisteiden hoitavaan vaikutukseen. Luonnon arbutiini vahvistaa ja rauhoittaa ihoa sekä suojaa lämpötilavaihteluiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta rasituksilta. Koska luonnon arbutiini on lisäksi tehokas melaniinituotannon estäjä, sitä käytetään myös maksaläiskien ehkäisemiseen ja vaalentamiseen. UV-säteily haurastuttaa ja pätkii kollageenisäikeitä, mikä johtaa ihon kimmoisuuden vähenemiseen ja ryppyjen syntyyn. Mustikan polyfenolisilla yhdisteillä on ihon kollageenia ja elastisuutta parantava vaikutus.

Seerumia käytetään ruskean liikapigmentin vaalentamiseen maksaläiskissä, arvissa ja pisamissa, vähentämään couperosa-ihon punoitusta sekä häivyttämään ihon pinnallista verisuoniverkostoa. Lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttää sekä täyttää ilmejuonteita. Rauhoittaa atooppisen ihon ärtymystä. Auttaa ihoa ruskettumaan kauniin tasaisesti. Ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa. Valmiste sisältää luonnon aurinkosuojan suojakertoimella 10. Seerumia sivellään aamuin illoin puhtaalle kasvojen iholle n. 2 tippaa. Pullo sisältää noin kahden kuukauden pituisen kuurin. Jatkuvassa käytössä kahden kuukauden jälkeen suositellaan kahden viikon taukoa. 

Silmänympärysgeeliä käytetään kuivan, aran ja ohuen ihotyypin hoitoon. Pitää silmänympärysihon pehmeänää ja joustavana, ravitsee ihoa, ehkäisee ihon kuivumista ja täyttää ilmejuonteita. Suositellaan käytettäväksi muillekin herkille ihoalueille, kuten huultenympärysihon ja dekoltee-alueen hoitoon. Vaalentaa tummia silmänalusia ja pienentää silmäpusseja. Hyviä tuloksia myös atooppisen ihon hoidossa. Geeliä levitetään puhtaalle iholle pieni määrä kevyesti sivellen aamuin illoin. Geeli on riittoisaa ja hyvin leviävää. Hoitoa voidaan tehostaa Detria Arbutin Seerumin käytöllä kuuriluontoisesti geelin alla.

Päivävoide/yövoide on tarkoitettu suojaamaan kuivaa, arkaa ja ohutta ihotyyppiä, jossa hiusverisuonten seinämät ovat heikentyneet, iho punoittaa poskipäissä, nenänpielissä ja otsalla ja hiusverisuonet näkyvät iholla punaisina tai sinertävinä viiruina. Ensioireina ajoittainen kuumotus poskipäissä. Vähentää riskiä couperosan leviämiseen. Ehkäisee ihon ikääntymisen oireita ja vahvistaa kollageenien ristisidoksia. Päivävoide sisältää suojakertoimen 10. Päivävoidetta levitetään säännöllisesti aamuisin puhtaalle iholle, yövoidetta puolestaan iltaisin. Voide levitetään koko kasvojen ja kaulan alueelle kosteuttamaan, ravitsemaan ja suojaamaan ihoa. Hoitoa voidaan tehostaa Detria Arbutin Seerumin käytöllä kausiluontoisesti päivävoiteen alla.

Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita, parabeeneja, silikonia, eikä alkoholia. Tuotteiden testauksessa ei ole käytetty eläinkokeita, ja niitä voidaan käyttää meikin alla. Tuotesarjaa myyvät apteekit, terveys- sekä luontaistuotekaupat, kauneushoitolat, hyvin varustetut tavaratalot sekä Detria Oy:n oma verkkokauppa. 

Detria Oy on mukana Rakas äiti - varoja lastensairaalalle 2017 -kampanjassa, jonka facebook-sivun löydät täältä. Detria Oy lahjoittaa jokaisesta kyseiselle sivulle kohdistuneesta tykkäyksestä 0,10 euroa lastensairaala-kampanjaan. Nyt siis kaikki tykkäämään tuosta Rakas äiti -sivusta facebookissa! Lisäksi Detria Oy lahjoittaa jokaisesta Detrian verkkokaupan kautta tilatusta Arbutin-tuotteesta lastensairaala-hankkeelle 2 euroa. Kun tilaat Abutin-tuotteita, teet hyvää siis itsesi lisäksi myös sairaalahoitoa tarvitseville lapsille. Muista käyttää tilauksen yhteydessä koodia lastensairaala2017, jotta lahjoitus siirtyy lastensairaalalle. Koodi on käytössä toukokuuhun saakka.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Detria Oy:n kanssa.
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti