perjantai 3. tammikuuta 2014

NEW COAT IN ACTION


Julkaistavana on vielä parit asukuvat viime vuodelta, ennen kuin päästään tämän vuoden asuotoksiin. Tässä hieman klassisempi kokonaisuus viime maanantailta, jolloin lähdettiin ajelemaan kohti Poria. Kuvista näette paremmin tuon uusimman takkilöytöni, josta kerroin tässä postauksessa. Täytyy kyllä edelleenkin hehkuttaa takin mallia - siisti mutta rento, hieman ylisuuri malli puree minuun täysin! Mitä pidätte tästä uutukaisestani?

Mulla on jotenkin tosi hyvä fiilis tästä alkaneesta vuodesta. Siitäkin huolimatta, että kärsin parhaillaan flunssasta ja nämä vuoden ensimmäiset päivät kuluvat lähinnä peiton alla lepäillen. Olen kirjoitellut useasti aiemmin siitä, kuinka S:n työt siirtyvät vuoden vaihteessa Jyväskylän suunnalle, minkä vuoksi meillä on edessä muutto. Tällä hetkellä muutto on enää vain vanhan asuntomme myymisestä kiinni - heti kun asunto saadaan kaupaksi, päästään etsimään meille uutta kotia Jyväskylästä. Odotan muuttoa jo malttamattomana! Toivon, että uusi vuosi tuo mukanaan uudistusta myös opintojeni saralla: en onnistunut pääsemään yliopistoon viime vuonna, joten toivon, että minua onnistaa tänä vuonna. Avoimen opinnot pitäisi suorittaa tämän kevään aikana loppuun pääsykokeisiin valmistautumisen rinnalla. Näiden juttujen lisäksi vuoden ensimmäiseen kuuteen kuukauteen mahtuvat myös muun muassa Jannin ja Henkan häät, joissa toimin kaasona. Luvassa on siis paljon hääjärjestelyjä, ja tietysti polttarit! Mitä tulee liikuntaan, lupaan jatkaa entistä aktiivisemmin siitä, mihin jäin viime vuonna. Loppuvuosi oli aikamoista juhlaa ja herkuttelua, ja haluankin pistää laihduttamisen suhteen ihan uuden vaihteen silmään tänä vuonna. Kiloja on edelleen karistettava, ja tätä prosessia saatte varmasti seurata aina silloin tällöin täällä blogissani.

Aion panostaa blogiini entistä enemmän tänä vuonna. Viime vuoden loppupuolella koin pienen nuupahtamisen blogini suhteen, sillä minusta tuntui etten löydä inspiraatiota mistään. Postailu tuntui ajoittain melko väkinäiseltä, enkä nauttinut kirjoittamisesta tai kuvaamisesta kovinkaan paljoa. Onneksi tilanne on korjaantunut nyt, ja minulla on jälleen runsaasti ideoita blogini suhteen. Aion panostaa jatkossa yhä enemmän blogini kuviin. Olen suunnitellut blogilleni myös hieman uutta ulkoasua, jonka ajattelin toteuttaa piakkoin. Huono puoli tässä on se, että blogini muokkaustyökalu on (edelleen; olen kirjoitellut tästä asiasta jo kaaaaauan sitten ensimmäisiä kertoja) jumissa, enkä pysty muokkaamaan yksittäisiä kohtia blogini ulkoasussa erikseen. Jotta saan muokattua blogini ulkoasua, minun on aloitettava muokkaaminen ihan_alusta_alkaen. Tämä tarkoittaa aika suurta työtä. Älkää siis ihmetelkö jos joskus tulette blogiini ja täällä on kaikki asetukset ihan hujan hajan. :D

Tällaisia mietteitä mulla on tästä juuri alkaneesta vuodesta. Toivottavasti te vanhat lukijat pysytte mukana jatkossakin, ja toivottavasti blogiini päätyy edelleen myös uusia lukijoita! Muistakaahan, että kaikenlaiset (asialliset) kommentit sekä postausehdotukset ovat enemmän kuin tervetulleita, milloin tahansa. :)


FOLLOW ON


// I'm in love with my new coat which I found from BikBok's sales. 
What do you think about this coat?
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Miksi sun pitää laihduttaa? Jos saa kysyä. Ihan hullua, mielestäni näytät tosi hoikalta ainakin näissä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koe, että sitä tarvitsisi alkaa selitellä kovin kummoisesti. Kaikki lähtee omasta hyvinvoinnista sekä tyytyväisyydestä, ja tällähetkellä en ole kovin tyytyväinen itseeni, sillä tiedän että kiloja on tullut jonkin verran lisää. :)

   Poista
 2. Onpa ihana asu, niin klassisen tyylikäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana että tykkäät! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oii, kiva että tykkäät! :)

   Poista