torstai 16. tammikuuta 2014

KUULUMISIA


Tämä kuva kiteyttää aika pitkälti viimepäivien puuhani. Opiskelua, opiskelua, opiskelua. Mulla on ensi tiistaina äänteistä puheeksi -kurssin tentti, johon olen yrittänyt panostaa jo näin hyvissä ajoin oikein kunnolla. Olen tykännyt todella paljon avoimen yliopiston suomen kielen opinnoista, ja plakkarissa onkin jo pari nelosta suoritetuista kursseista. Olin hurjan tyytyväinen itseeni, kun sain ekoista yliopistotason kursseistani neloset. Näin jälkeenpäin olen käynyt kuitenkin hieman keskusteluja sisäisen perfektionistini kanssa siitä, kuinka seuraavien arvosanojeni pitäisi olla vielä parempia, eli vitosia. Kuulostanko hullulta?

Onneksi päiväni ovat pitäneet sisällään hieman muutakin kuin vain pänttäämistä; olen herätellyt oikein urakalla uinuvaa liikuntakipinääni. Flunssa vaivaa vieläkin (kyllä, sitä on kestänyt jo yli kaksi viikkoa), mutta siitä huolimatta uskaltauduin lenkkeilemään Fridan kanssa oikein kunnolla viime viikon lopulla. Tosin, leinkkeilymme on ollut nyt pari päivää tauolla pakkasten takia, sillä, uskokaa tai älkää, 25-kiloisella karvaturrillamme on melko arat tassut. Itsekään en pidä kovemmilla pakkasilla ulkoilemisesta (silmät vuotaa, kasvot jäätyy, hengitys vaikeutuu jne.), ja siksi olenkin jumppaillut nyt parina iltana kotosalla. Toivottavasti flunssa katoaa pian kokonaan, että pääsen nauttimaan täysillä liikunnasta.

Samilla oli eilen syntymäpäivä (muru täytti 26, hurjaa!!), mutta ei ehditty juhlia synttäreitä S:n työkiireiden takia. Mietittiin vähän aluksi, että oltaisiin käyty tänään syömässä jossain kivassa raflassa, mutta ei sitten jaksettukaan lähteä - raflaruoka vaihtui kotitekoiseen pitsaan. Ihan hyvä näinkin, pitsa oli nimittäin järjettömän hyvää! Lauantaina mennäänkin sitten varmaan katsomaan rakkaan ystäväni Rosamarian bändin keikkaa. Can't wait! Olette pyydelleet taas asukuvia, pahoittelut siitä että niitä näkyy täällä blogissani niin harvoin. Elämäntilanteeni on edelleen vähän kurja asukuvien ottamisen kannalta, sillä opiskelen kotona suurimman osan arjestani. Kukaan tuskin repii inspiraatiota kotivaatteistani, joten jätetään kuvaaminen niille päiville, kun ylläni on oikeasti jotain järkevää. :D Yritän ottaa jo nyt viikonlopun aikana asukuvia, mutta viimeistään niitä näkyy täällä blogissa sitten ensi viikolla, kun mulla on tentti ja luentoja yliopistolla. Ja hei, nyt kun tuli blogista puhe, niin kirjoittakaahan mulle postausehdotuksia, mikäli teitä kiinnostaa jokin erityinen. Toteuttaisin enemmän kuin mielelläni teidän toiveita! Uusia lukijoita on tullut hurja määrä lisää viime päivinä, kiitos teille kaikille ja tervetuloa mukaan. :) Olette ihania
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Jaksamisia pänttäämiseen :) Ja nelonenhan on todella hyvä arvosana, joten piilotapas nyt se perfektionistisi ;) Itsellä kans menossa tutkintoviikot juuri (hierojaksi siis opiskelen) ja tuntuu, ettei mitään muuta ehdikään, kun olla koulussa ja sitten illat kotona naama kiinni kirjassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se onkin, täytyy välittää terveiset sille perfektionistille ;D Toi on kyllä rankkaa, käydä päivät koulua ja käyttää illat pänttäämiseen! Mutta sitä makeemmin viettää sitten vapaapäiviä kun kiire vähän helpottaa :)

      Poista