lauantai 21. joulukuuta 2013

You're my end and my beginning


OUTFIT 1812

shirt - gina tricot
fake fur vest - h&m
pants - pieces
shoes - h&m
bag - guess

Kuten jo viime postauksessa mainitsin, niin lähdettiin keskiviikkona Tampereelle etsimään Samille farkkuja ja hieman muuta vaatetta. Kerroin tuossa postauksessani myös pukeutumiskriisistäni, joka paheni keskiviikkona ennen lähtöämme todella radikaalisti, kun tajusin ettei minulla ole juurikaan talvikäyttöön sopivia ulkovaatteita tai kenkiä. Ulkotakiksi päädyin valitsemaan hennesin mustan, kevyen ja lyhyen untuvatakin, jonka päällä pidin karvaliiviä. Harmi ettei takista tullut otettua yhtään kuvaa, se kun ei ole näkynyt täällä blogissa aiemmin. Täytyy muistaa kuvata takki ensi kerralla, kun se on käytössä! Hyödynsin keskiviikkoisessa asussani useita vuosia vanhaa Ginan läpinäkyvää pitsipuseroa, johon olen ihastunut jälleen uudelleen. Pusero on maannut kaapissani pari vuotta toimettomana, mutta onneksi en ole keksinyt luopua siitä. Omasta vaatekaapista on aina yhtä kiva tehdä tällaisia uusiavanhoja löytöjä.

Ruskeat nilkkurit olivat reissuun todella väärä valinta, sillä soraisten katujen pikkukivet tuntuivat ulkona kävellessä koko ajan ikävästi kengänpohjien läpi. Mistähän johtuu, että joudun kärsimään aina, kun lähden reissuun korollisissa nilkkureissa? Keskiviikkona lupasin itselleni, etten käytä korollisia nilkkureita enää ikinä, jos tiedossa on vähänkin enemmän kävelyä. Niin varmaan. Toivottavasti muistan keskiviikkoisten jalkakipujeni ansiosta tämän oman sääntöni mahdollisimman pitkään.

Nytpä taidan sulkea läppärin ja yrittää edetä hieman tämän lauantaipäivän suhteen. Täytyisi laittaa ruokaa, ja myöhemmin ajattelin tehdä kunnon joulusiivouksen. Vaikka joulu kuluu tänäkin vuonna suurimmaksi osaksi muualla kuin kotona, on silti kiva putsata kotinurkat kunnolla siisteiksi. Illalla taidankin jatkaa sitten eilisellä linjalla joulupasteijoita sekä -torttuja maistellen. :) Oikein ihanaa ja rauhallista lauantaita teille


FOLLOW ON


// Here's my shopping outfit from last Wednesday. That lace shirt is quite old and I haven't even remembered it until now that I found it again. What do you think about this outfit?
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten hieno asu! :) tosi nätin värinen tukka ja ihana tuo karvaliivi! Toivoisin jo lumen tuloa, mutta tässä lämpimässä talvessa on hyvänä puolena se että tarkenee vielä esimerkiksi kauniilla villakangastakeilla, eikä joka päivä tarvitse välttämättä laittaa kaksia välihousuja ja villapaitaa päällensä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista Minna<3 Oon miettinyt kanssa tota ihan samaa! Pukeutuminen on kuitenkin ehkä vähän helpompaa leudolla säällä kuin paukkupakkasella :)

   Poista
 3. Tosi ihana asu ja toi nuttura!

  http://passionblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista