maanantai 30. joulukuuta 2013

UNSEEN MOMENTS 2013


Vuoden 2013 päivät käyvät vähiin, ja siksi päätinkin palata hieman kuluneen vuoden kohokohtiin. Kaivoin samalla arkistojen kätköistä jokusia kuvia, joita en ole julkaissut vielä aiemmin täällä blogissani. Vaikka kirjoitin perjantaisessa postauksessani, että tämä vuosi on ollut raskas ja sressaava, niin on siinä ollut paljon hyvääkin. Vuoden ehdottomia kohokohtia ovat olleet muun muassa Suvin polttarit, Suvin ja Henkan häät, reissu Kosille, viikonloppu Nauvossa sekä Rihannan konsertti ja yöpyminen Helsingissä. Vuosi on pitänyt sisällään näiden lisäksi myös paljon muita mahtavia hetkiä läheisten seurassa. Bloginikin kannalta kulunut vuosi on ollut merkittävä - pääsinhän mukaan Indiedays Inspirationiin. Tänä vuonna minulle on käynyt myös yhä selvemmäksi se, millaista blogia haluan kirjoittaa. Kaikenkaikkiaan, olen hurjan iloinen tästä kuluneesta vuodesta!

Ei pistetä vuotta 2013 kuitenkaan ihan vielä kokonaan purkkiin; vuosihan vaihtuu vasta huomenna. Kaikkea kivaa ehtii siis vielä tapahtua! Lähdemme ajelemaan ihan pian Samin ja Fridan kanssa kohti Poria, missä aiomme viettää Jannin ja Henkan kanssa vuodenvaihteen. Luvassa onkin siis parin päivän blogihiljaisuus. Palailen tänne takaisin sitten viimeistään torstaina. :)

Hyvää vuodenvaihdetta murut, juhlikaahan kiltisti! 
Ja suurensuuri kiitos teille kaikille lukijoilleni tästä kuluneesta vuodesta. 

// Here's some unseen moments from the past year. We are off to a little trip so it'll be quiet here in my blog for a few days. Happy New Year to you all, see you soon! 

Comments (5)

5 kommenttia:

 1. Ihania hetkiä ja kivoja kuvia! :)))

  VastaaPoista
 2. love the pics <3
  it's looks like you spent great time in this year:)
  Happy New Year too:) kisses x
  http://fashiongirlfromtown.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 3. Voi kun kaunis flatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Frida on kyllä kaunis tapaus :)

   Poista