sunnuntai 1. joulukuuta 2013

SATURDAY EVENING AT HOME


Hyvää joulukuun ensimmäistä kaikille! Todella hurjaa, että tämän vuoden viimeinen kuukausi alkoi juuri. Vuosi on mennyt ihan järkyttävän nopeasti. Jokusia viikkoja sitten blogini oikeassa marginaalissa pyöri teille lukijoille kysely, jolla halusin selvittää, millaisia postauksia haluaisitte nähdä jatkossa enemmän täällä blogissani. Kategoria arkiset kuulumiset, ruokaohjeet & sisustus keräsi eniten ääniä yhdessä asut-kategorian kanssa. Kyselyn päätyttyä ajattelinkin, että jatkossa panostan näihin kyseisiin aiheisiin entistä enemmän. Tässä pari arkista kuvaa eiliseltä illalta, jota vietin yksin kotosalla, kun Sami lähti kavereidensa kanssa juhlimaan. Olen aina ajoittain kirjoitellut kurssista, jota Sami on käynyt töihin liittyen tammikuusta lähtien; tuo kurssi loppui vihdoin ja viimein perjantaina. Ihan mahtavaa, että päästään palaamaan taas normaaliin arkirytmiin, kun S ei ole jatkuvasti poissa kotoa! Olin siis tosiaan eilisillan yksin kotona, ja yritinkin käyttää hiljaisuuden mahdollisimman tehokkaasti tenttiin lukemiseen. Tentti on tiistaina, ja jännitän sitä ihan hirmuisesti, koska en ole tehnyt yliopistotason tenttejä aikaisemmin. Onneksi tässä on vielä pari päivää aikaa kertailla tenttialuetta. Eilisilta kului lukemisen jälkeen saunoen ja sohvannurkassa kuumaa glögiä hörppien. Ja arvatkaas kuinka ihanaa oli herätä tähän päivään, kun suuta ei kuivannut eikä päätä kolottanut. ;) Tanssijalkani taisi vipattaa hieman illalla, niinkuin usein lauantaisin, mutta onneksi päätin käyttää aikani tuosta vipattamisesta huolimatta lukemiseen ja saunomiseen. On tämä sunnuntaikin sen ansiosta vähän energisempi. 

Nyt taidan palata takaisin tenttikirjan pariin. Käydään illalla S:n kanssa leffassa katsomassa uusin Nälkäpeli - toivottavasti ehditään napsia asukuvia ennen leffaa. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

// Yesterday I had a cozy evening alone at home. I have a big exam on Tuesday so I had to study, but after studying I relaxed in sauna and enjoyed the peaceful evening.
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti