perjantai 27. joulukuuta 2013

LOVE YOU, MICHAEL

...Or should I say, love you Sami?


MICHAEL MICHAEL KORS SNAKE-EMBOSSED IPHONE 5 CONTINENTAL WALLET

Joulu oli, joulu meni. Käteen jäi muun muassa tämä kaunistakin kauniimpi, täydellinen Michael Korsin lompakko, joka paljastui Samilta saamastani paketista. Oi Michael, sinä lahjoista parhain. Olin toivonut juurikin tätä yksilöä, mutta koska listasin varuilta Samille muutaman muunkin lompakon kyseiseltä merkiltä, en voinut olla täysin varma siitä, mitä lahjakääreistä paljastuu. Olen haikaillut jo pitkään Korsin lompakoiden perään, mutta uusi lompakko tuli oikeastikin tarpeeseen, koska vanha yksilöni oli todella epäkäytännöllinen. Tämä Korsin lompakko hipoo täydellisyyttä käytännöllisyydellään, sillä sen sisällä on oma taskunsa myös iPhonelle. Kuinka kätevää! Kiitos muru vielä kerran tästä upeasta lahjasta♥ Muutkin saamani lahjat, kuten raha, pussilakanasetit sekä kodin sisustustarvikkeet olivat oikein ihania ja tarpeellisia.

Olette ehkä huomanneet, ettei joulu ole ollut kovinkaan näkyvässä osassa täällä blogissani. Tämä on ollut minulta ihan tietoinen valinta, sillä jostain syystä joulufiilikseni ovat olleet tänä vuonna täysin kateissa. Kulunut vuosi on ollut monella tapaa raskas sekä stressaava, ja tuntuu, että ajatukseni ovat olleet jo jonkin aikaa lähinnä uuden vuoden aloittamisessa. Ehkä onnistun löytämään omat joulufiilikseni paremmin sitten taas ensi vuonna. :) Nyt lähden hikoilemaan lenkille monen päivän tauon jälkeen, palataan!

// Got this perfect Michael Kors wallet from my boyfriend
Comments (13)

13 kommenttia:

 1. Voi miten ihana se onkaan, suorastaan täydellinen! Täälläkin sellanen perus joulutunnelma ollut hieman hakusessa, koska kauheasti kaikkea meneillään koko ajan. Mutta oli ihanaa syödä hyvää ruokaa läheisten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Harmi ettet säkään onnistunut löytämään kunnolla joulufiilistä. Onneksi tosiaan hyvä ruoka ja läheisten kanssa oleminen toimii aina :)

   Poista
 2. Ihana lompakko!! <3 Mulla on kanssa samantapainen MK lompakko ja on kyllä tosi hyvä ja käytännöllinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni<3 Mukava kuulla, että sulla on positiivisia kokemuksia MK:n lompakosta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Elisa, niin mustakin :)

   Poista
 4. Tulin heti vastavierailulle. :)
  Ihania kuvia ja voi mikä lahja! <3
  Ton mallinen lompakko on kyllä paras. Asiat pysyy järjestyksessä ja kukkaro siistinä. Itselläni on ollut lähes kolme vuotta käytössä vastaava lompakko Pradalta. Se on varmaan kyllä vähän pienempi, tai ainakin hihnaton. :)
  Täytyy itsekin koittaa viikonloppuna kuvailla jotain joululahjoja jos vaikka olisi luonnonvaloa edes hetkisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että tulit<3 Oon kanssa huomannut, että tänmalliset lompakot on käytännöllisimpiä! Nyt on kyllä luonnonvalo jotenkin ihan kateissa, ite jouduin säätelemään kameraa tosi paljon että sain vähän valoisampia kuvia. Toivottavasti saat kuvattua sun joululahjat!

   Poista
 5. This is amazing! I like everything from Michael Kors. I like your blog. I am your new follower in gfc 215, bloglovin, facebook. I hope you visit my blog and follow me back.
  Olga
  http://impromp-two.blogspot.com/

  VastaaPoista