maanantai 23. joulukuuta 2013

LATEST PURCHASESKuten olen jo aiemmin kirjoitellut, niin vietettiin viime keskiviikko Tampereella shoppailun merkeissä. Tarkoituksenamme oli etsiä Samille uudet farkut sekä hieman muuta vaatetta, mutta löysinpä minä itsellenikin jotain pientä ja hyvin tarpeellista ostettavaa! Ostoskuvani ovat tällä kertaa hieman ympäripyöreitä, mutta näette kaiken paremmin sitten asukuvien yhteydessä. Olen oikeastaan aika ylpeä siitä, että sain ylipäätään kuvattua nämä ostokset, sillä minulla ei ole ollut viime aikoina minkäänlaista inspiraatiota kuvailla yhtään mitään. Nyt onkin kiva postailla pitkästä aikaa kuvia uusista vaatteista.

Takki (josta mainitsin jo pari postausta sitten) löytyi BikBokin alerekistä puoleen hintaan. Takki on mielettömän ihanan mallinen: ylisuuri ja hieman maskuliininen. Se on myös kuvioltaan hyvin ajankohtainen, mikä on tietty vain plussaa! Loput löydöt tein Ginalta, josta kannoin kotiin hameen ja kaksi pitkähihaista. Hame kiinnitti huomioni paitsi tavallisesta poikkeavalla etupuolen leikkauksellaan, mutta myös materiaalillaan. Hameen pinnassa on jännää kuviota, joka tekee vaatteesta todella mielenkiintoisen. Olen hurjan tyytyväinen myös löytämiini puseroihin - minulla on ollut vähän pulaa pitkähihaisista paidoista, ja nyt sainkin korjattua tilannetta hiukan. College on ihanan pehmeää materiaalia, ja sen hihoissa on hauskat läpinäkyvät osiot. Valkoinen printtipusero on melko tavallinen, mutta juuri siksi oikein sopiva vaatekaappiini: sitä on mukava yhdistellä esimerkiksi erilaisiin liiveihin.

Lopuksi pieni info nelly.comin suuresta joulualesta: ale on tällä hetkellä vielä suljettu, mutta pääsette sisälle TÄÄLTÄ vipkoodilla XMASVIP. Ale aukeaa kaikille vasta huomenna, joten nyt on hyvä tilaisuus käydä viemässä parhaat päältä ennen muita. Tutkailin itse aletuotteet läpi jo aamusella, ja löysin muutaman ihan huipun jutun itselleni. ;) Niistä lisää sitten myöhemmin!

*Postaus sisältää mainoslinkin.

// Here are some pics of my latest finds. Skirt and shirts are from Gina Tricot, coat is from BikBok. You will see these purchases better in outfit photos later. :)
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Sweet Blog site. I dig the blog:)  http://www.jollychic.com/?a_aid=SIRIUSIT

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana hame ja oon kans tota collegepaitaa katellu aikasemmin. Toivottavasti lisää kuvia takista tulossa! :-)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Joo yritän saada otettua tuosta takista lisää kuvia mahdollisimman pian! :)

   Poista