lauantai 23. marraskuuta 2013

BOYS


OUTFIT 1911

sweatshirt (new!) - h&m
fake fur vest - vila
pants - h&m
shoes - converse

Tässä asukuvat, jotka lupasin teille viime postauksessa. Otettiin kuvat tiistaina Rosamarian kanssa, mutta pakko myöntää, että tämä suurinpiirtein sama asukokonaisuus oli ylläni jo viime viikon perjantaina suomen kielen luennolla. Asu vain toimi mielestäni kaikessa rentoudessaan todella hyvin. Niinkin hyvin siis, että päätin pukeutua siihen kahteen kertaan melkein peräkkäin! Ainoana miinuksena asusta jäi mieleeni se, ettei tuon college-puseron teksti näy kokonaan liivin alta. Katselin itseäni hiukan huvittuneena peilistä, kun tajusin, että näytän siltä kuin kantaisin rintapielissäni vain tekstiä "OY". Pusero on ihan uusi; bongasin sen pari viikkoa sitten hennesin nettisivustolta, ja minun oli pakko tilata se heti itselleni. Puserossa on vain rutkasti jotain sellaista minuun tällä hetkellä lujasti iskevää asennetta. Kerrassaan päheä pusero!

Mitä teille kuuluu? Ainakin muutama uusi lukija on löytänyt tiensä taas tänne, mikä on ihan älyttömän kiva juttu. Tervetuloa vaan mukaan. :) Ajattelin olla tänään oikein ahkera: seuraavaksi suuntaan pitkälle lenkille, ja loppupäivän käytän rästihommien tekemiseen. Olen kirjoittanut pari päivää yhtä uhanalaisia kieliä käsittelevää esseetä, ja se pitäisi viimeistellä vielä ennen huomista deadlinea. Lisäksi minun pitäisi aloittaa yhden kurssin päättötyö, jonka palautuspäivä lähenee myös uhkaavaa vauhtia. Sitten olisi se iso tenttikin viikon päästä... Tekemistä siis riittää. Ajattelin kuitenkin rentoutuakin jossain vaiheessa kunnolla, kaksi viimeistä viikonloppua kun on mennyt vain riekkuessa. Toivottavasti teillä kaikilla on oikein ihana viikonloppu! Nauttikaa!

Ps. Mielipiteitä asusta?

FOLLOW ON


// Here's my outfit from last Tuesday. That sweatshirt is brand new, and I love it so much! In front of the shirt there is a text "boys", but it's quite hard to notice because of that fake fur vest. What do you think about this outfit? I hope you all have a wonderful weekend!
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Ihana toi valkonen turkis!

  http://passionblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! Se onkin ihan mun lemppari :)

   Poista
 2. Ihana asu ja kivan erilainen tuo kuvauspaikka, cool ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos ;) Toi oli kiva kuvauspaikka, mutta tuolla oli aika huonot valot ja kuvat oli siksi väreiltään jotenkin ihan vihertäviä.. Kuvia pitikin muokata aika raakasti, että sai väreistä vähän paremmat!

   Poista