perjantai 15. marraskuuta 2013

And I'm damned if I do and I'm damned if I don'tSo here's to drinks in the dark at the end of my road.


Oodi musiikille. Rakastan alkuun linkittämääni biisiä ihan älyttömästi, ja se toimii tällä hetkellä jopa jonkinlaisena voimabiisinä itselleni. Mahtavuutta. Mulla on kova ikävä tänne blogiin kirjoittelua, mutta tuntuu, että taistelen vain jatkuvasti kelloa vastaan. Kiire ei ole siis edelleenkään helpottanut. Ihmissuhderintamalla on ollut myös viime aikoina aikamoista draamaa, mikä on osaltaan verottanut aikaani ja energiaani. Onneksi viikonloppu on taas edessä, ja ehtii vähän hengähtää. Lupaan, että kuvailen oikein ekstrapaljon matskua postauksia varten seuraavien päivien aikana! Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta - kuvia oli enemmänkin, mutta suurin osa niistä epäonnistui jotenkin kummasti. Harmittaa, sillä tykkäsin asusta todella paljon. :) Löysin jälleen uudelleen tuon tekonahkahameeni, jota käytin ahkerasti viime talvena. Rakkautta! Nyt taidan painua nukkumaan, että jaksan nousta vielä huomenaamulla pirteänä luennoille. Oikein ihanaa viikonloppua teille

// These pics are from last weekend. I loved the outfit, but unfortunately something went wrong and most of the photos were awful. Better luck next time - I promise I will take plenty of pics during the weekend!
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Kivan näköinen toi rinne, kun puut on sen verran harvassa ja maassa on tipahtaneita lehtiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuo oli kyllä hurjan kiva kuvauspaikka :)

   Poista
 2. Hops, enpä ole hetkeen käynyt. Kiva huomata, miten muiden blogit kehittyy. Sinullakin on kuvat parantunut huomattavasti sitten viime näkemän. :)

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva saada tällaista palautetta! Ja tosi mukava että tulit jälleen piipahtamaan :) Ihanaa keskiviikkoa!

   Poista
 3. Todella ihania kuvia, kaunis olet! <3

  http://gold-script.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii ihana sinä kiitos hurjasti<3

   Poista
 4. Great post <3

  http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks honey, I'm glad u liked it! :)

   Poista