lauantai 26. lokakuuta 2013

This could be the end
OUTFIT 2510

sweater - gina tricot
fake fur vest - h&m
shoes - duffy
skirt, bag - h&m

Minuun iski eilen ihan järkyttävä hiustenlaittovimma ennen iltaluentoa. Pyörittelin ylikasvanutta laineikasta hiuspehkoani aikani joka suuntaan, ja lopulta päädyin keräämään sen sivunutturalle. Olen vannoutunut nutturafani, mutta tällaisia sivunutturoita minun tulee tehtyä yleensä vähän harvemmin. Eilen päätin lisätä kampaukseeni hieman ekstraa siron letin muodossa. Yritin tehdä nutturasta todella rennon, mutta kampaus näytti silti valmiina melko juhlavalta - se olisi passannut hyvin esimerkiksi iltamenoihin pikkumustan ja korkkareiden pariksi. Onneksi nuttura taipui ihan moitteettomasti myös tällaisen kuvissa näkyvän, arkisemmankin asun kyytiin! Ja vaikka olen kirjoittanut karvaliivien ihanuudesta varmaan about sata kertaa aiemmin, minun on pakko mainita asiasta jälleen kerran uudelleen. Rakastan karvaliivejä. Kyllä, siis ra-kas-tan. Ne ovat lämpimiä, mukavia sekä pehmeitä - ja mikä parasta, ne tuovat hetkessä asuun lisää sitä jotain. Nyt puhutaan siis vaatekappaleesta, jossa yhdistyvät ulkonäkö sekä käytännöllisyys. Voisiko olla mitään parempaa? Ei minusta. Karvaliivit, vaatteiden aatelia.

Kuulkaas tyypit, teillä olisi mahdollisuus vielä huomisen päivän ajan jättää minulle niitä kinkkistäkin kinkkisempiä kysymyksiä, joista olen pauhannut kaikissa viime postauksissani! Käykäähän nyt siis kirjoittamassa kaikki mitä mieleenne tulee, kerrankin kun siihen annetaan oikein kunnolla lupa. ;) Kysymyksenne voitte jättää edelleen tähän postaukseen. Koska pääni tuntuu olevan vieläkin hieman informaatioähkyssä eilisillan ja tämän aamun tuhdeista luennoista (vokaalisääntöjä siellä, konsonanttisääntöjä täällä...) taidan vetää seuraavaksi todella rennon vaihteen silmään. Telkkari vai muotilehdet? Jätski vai suolakeksit? No jaa, ehkä valitsen ne kaikki - ihan vaan lauantain kunniaksi. :) Ihanaa illan jatkoa teille!


FOLLOW ON// I wore this outfit yesterday, when I was heading to lessons. Wanted to try something different on my hair, and here you can see the result - thin braid and messy bun down on the other side. :) 
Comments (14)

14 kommenttia:

 1. Amazing outfit, especially the fur detail! Beautiful! I really enjoy your blog so far and would love to follow each other--please visit mine and I'll follow you back :)
  xo Jess
  www.stylizedluxe.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much sweetie for your kind words<3 I'll check out your blog soon!

   Poista
 2. Tosi nätti kampaus! Ja ihana karvaliivi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! Oon kyllä nykyään toooosi laiska laittamaan tukkaani, mutta välillä on tosi kiva nähdä vähän enemmän vaivaa ja tehdä joku hiukan erilainen kampaus :)

   Poista
 3. Tuo liivi on kyllä tosi kiva :))
  http://y-anah.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kivan lämpimän näköinen asu :) tykkään etenkin tosta neuleista ja oon itekin ihastunut tekoturkisvaatteisiin! Kiva myös kampaus, multa ei löydy itseltäni hiustenlaittotaitoja kyllä ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Enpä mäkään voi itseäni mitenkään taitavaksi hiustenlaittajaksi kehua, mutta välillä on kiva yrittää väsätä jotain! Harjoitteluahan se vaatii niin kuin muutkin asiat :))

   Poista
 5. Mulla on tuo samainen laukku mustana, on muuten tosi kiva kun sinne mahtuu kaikki tarpeellinen ! :) ja muutenkin tyylikkään näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on kyllä yllättävän tilava laukku! Olin niin innoissani kun hoksasin että sinne mahtuu kaikki luentokamat ja paljon ylimääräistäkin samalla kertaa :)

   Poista
 6. Minun ihana kaunis kulta! Tykkään tästä asusta. Ü

  VastaaPoista