torstai 10. lokakuuta 2013

OUTFIT FROM LAST WEEK


OUTFIT FROM LAST WEEK

sweater - my friend's
fake fur vest - h&m
leggings - gina tricot
shoes - converse
beanie - cubus

Kukkuluuruu ihanaiset! Täällä taas pitkän hiljaiselon jälkeen. :) Olen huhkinut viime päivät suomen kielen opintojen parissa - kielenhuoltotehtäviä ja referoimista olisi vaikka muille jaettavaksi, ja tenttiinkin pitäisi alkaa lukea. Viime viikon loppu kului Jyväskylässä Jannin luona. Keskiviikkona vietettiin rauhallista tyttöjen iltaa Jannin ja Suvin kanssa Suvin läksiäisten merkeissä, torstaina käytiin puolestaan shoppailemassa hieman Jannin kanssa. Itse en kylläkään ostanut mitään kovin kummoista, mutta ainakin jotain jäi tuolta reissulta käteen - nämä asukuvat nimittäin! Ylläni minulla oli Jannin neule, jonka ostin itseasiassa juuri Jannille syntymäpäivälahjaksi. Hahah, reilua ostaa toiselle ja ottaa sitten heti itse käyttöön... No mutta tiedättehän, lainasin vain. ;) Asu oli kyllä todella rento ja kaikin puolin sopiva aurinkoiseen syyspäivään kaupungilla. Perjantaina ja lauantaina minulla olikin sitten yliopistolla ensimmäiset suomen kielen luennot. Oli todella mukava nähdä muita avoimen opiskelijoita, ja päästä kunnon luennoille verkko-opiskeluiden sijaan. Olen todella onnellinen siitä, että päätin aloittaa opinnot avoimessa, kun yliopiston ovet eivät auenneet minulle kevään pääsykokeen perusteella. Tuntuu älyttömän hyvältä tehdä oikeita valintoja.

Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, että tukkani on taas hieman tummempi näissä postauksen kuvissa. Laitan jossain vaiheessa parempia kuvia hiuksistani, mutta täytyy sanoa, että onnistuin kyllä pitkästä aikaa todella hyvin hiusteni värjäämisessä. Ja kyllä, värjäsin TAAS tukkani kotona, vaikka kirjoitinkin taannoin tässä hiuspostauksessa, että menen varmasti kampaajalle seuraavalla kerralla, kun haluan hiuksiini jotain muutosta. Huuups. No, pääasia että sävy on nyt tasaisempi kuin se edellinen, ja että väri näyttää hyvältä! Nyt lähden pikkuhiljaa iltatoimiin tästä koneen ääreltä, että pääsen nukkumaankin vielä jossain vaiheessa. Palataan

FOLLOW ON


// Hi lovelies! I've been quite busy last days with my studies so it's been quiet here in my blog. Here's one outfit from last week - I was wearing it when we went shopping with my friend Janni. The outfit was perfect for the sunny autumn day. :)
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. love the vest, nice look :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love it too! :) Thanks dear!

   Poista
 2. Voi, ihana look! Mä tykkään tuosta karvaliivistä erityisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitti :)) Se on kyllä munkin lemppari! Niin monikäyttöinen ja kaikkea :)

   Poista