lauantai 19. lokakuuta 2013

BIRTHDAY SURPRISE: ASK ME ANYTHING!

Aloitin blogini kirjoittamisen tällä päivämäärällä tasan kaksi vuotta sitten. Alkuunsa blogini toimi tosin eri nimellä, ja pidin sen visusti omassa tiedossani noin ensimmäisen puolen vuoden ajan. Silti voin kuitenkin sanoa kirjoittaneeni tätä blogia nyt kaksi vuotta. Huhhuh. Pitkä matka on tultu, mutta uskon, että blogini pysyy pystyssä vielä tulevinakin vuosina. Tuntuu nimittäin, että innostun bloggaamisesta jatkuvasti vain enemmän ja enemmän! Tietysti välillä on aikoja, jolloin mikään ei inspiroi ja kirjoittaminen sekä kuvaaminen tuntuvat haasteellisilta. Silloin on parasta pitää hieman taukoa ja odottaa inspiraation palaavan. :) Blogini kautta olen oppinut hurjan paljon, tutustunut uusiin ihmisiin ja päässyt koittamaan hieman yhteistyökuvioitakin. Odotan jatkoa innolla, ja toivon että te pysytte menossa mukana. Haluan kiittää suuresti kaikkia, jotka jaksavat lukea blogiani - luette sitä sitten säännöllisesti tai vähän vähemmän säännöllisesti. Kiitos ihanista kommenteistanne ja yhteydenotoistanne. Ilman teitä en jaksaisi kirjoitta tätä blogia

Synttäreiden ja hurjasti kasvaneen lukijamäärän (teitä on jo yli 200, kuinka ihanaa!!) kunniaksi ajattelin tehdä seuraavaksi jotain vähän erikoisempaa - kysymyspostauksen nimittäin. Olen halunnut toteuttaa sellaisen jo pitkään, mutta olen jatkuvasti odottanut vain vähän parempaa ajankohtaa. Nyt en jaksa odottaa enää enempää. Joten, laittakaahan kysymyksiä tulemaan! ;)

Kirjoittakaa kysymyksenne (niin monta kuin vain haluatte kysyä) tämän postauksen kommenttiboksiin. Voitte kysyä ihan mitä tahansa! Aikaa kysymysten lähettämiseen on tästä päivästä ensi viikon sunnuntaihin 27.10. asti. Teen vastauspostauksen sitten heti tuon sunnuntain jälkeen. Toteutan vastauspostauksen kuitenkin vain, mikäli kysymyksiä tulee tarpeeksi. Joten koittakaahan olla ahkeria. :)
// My blog has birthday today - it's already two years old! I want to thank you all for reading Diamonds & pearls and for leaving me lovely comments. If you want to take part in my Q&A -post, write some questions for me. You can ask me anything! Leave your questions to the comment box below by 27.10. and after this I will answer to all of them. :)
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Congrats! keep up the good work hun!
  www.lettersimpromptu.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Onnea blogille! Mä haluisin tietää, että mistä saat inpiraation sun pukeutumiseen? Entä millasista tyyleistä et tykkää?

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille! Osuin tänne vasta äsken ja mutta tykästyin heti niin että sait samantien uuden lukijan :)
  Kai tähän sitten jonkunlaisia kysymyksiäkin on heitettävä:
  Mitä et ikinä pukisi päällesi? Mikä on lempielokuvasi?

  VastaaPoista
 4. Ootko sosiaalinen? Millasten ihmisten kanssa tuut toimeen? Entä millasten kanssa et tuu toimeen?

  VastaaPoista
 5. Noniin Jutku, tässä tulee meikän vaikeet kyssärit sulle: Mikä saa sut erityisen onnelliseksi? Millainen on täydellinen päivä?

  :*

  VastaaPoista
 6. happy birthday to your blog!!
  you have great hair!!!

  <3
  www.gluehwurmi.blogspot.de

  VastaaPoista
 7. Onnea myöhässä<3

  Millaisista ihmisistä pidät?
  Ihailtavia piirteitä, entä huonoja?
  Kauneinta maailmassa?
  Lempi juhla?

  VastaaPoista
 8. Ootko itsevarma ihminen:)? Millä tavalla se näkyy/ei näy?

  VastaaPoista
 9. Kerro sun koulutaustasta? Mikä on sun unelma ammatti? Mulla olis myös toive, kun kirjotit joskus että saa toivoo postauksii niin mun mielestä sellanen laukun sisältöjuttu olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, aina voi toivoa postauksia jos on jotain mielessä! Kiva kuulla että olisit kiinnostunut sellaisesta, voin toteuttaa postauksen vaikka heti ensi viikon alussa! :)

   Poista
 10. Toivottavasti vielä saa kysyy :) mitä odotat tulevaisuudelta? Millaset blogit on hyvii? Mitkä viisi sanaa kuvaa sun tyylii parhaiten? Voisitko mennä kauneusleikkaukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saa kysyä kun en ole ehtinyt tehdä vielä postausta :) Kiitos hyvistä kysymyksistä, vastaan niihin mielelläni!

   Poista