maanantai 26. elokuuta 2013

LAUANTAIN BILEASU KOLLAASINA

Viime päivät ovat kuluneet hirmuista vauhtia. Postaileminenkin on jäänyt tässä kaiken tohinan keskellä ihan minimiin. Nyt on kuitenkin aika rauhoittua, ja keskittyä jälleen arkisiin asioihin - muun muassa tähän blogiin. :) En olekaan kertonut vielä teille lukijoilleni pääsykoetuloksista, joita jännäsin koko alkukesän. Yliopiston kirjeestä kävi ilmi, ettei minulle auennut opiskelupaikkaa Jyväskylän yliopistoon, ei vaikka kuinka ahkeroin pääsykokeiden eteen koko kevään. Hylätyksi tuleminen otti todella koville, varsinkin kun suomen kielen opiskeleminen on ollut jo pitkään yksi keskeisimmistä unelmistani. Kovin kauas en koulupaikasta kuitenkaan jäänyt, sillä ylsin pisteilläni kahdeksannelle varasijalle. Se ei silti hyödyttänyt mitään, varasijaluettelo kun ei lyhentynyt yhtään kesän aikana. Viime viikolla tein sitten suuren ratkaisun, ja ilmoittauduin avoimeen yliopistoon opiskelemaan suomen kielen perusopintoja. Suunnittelin alustavasti aikataulujakin, ja pian minun pitäisi alkaa jo perehtyä ensimmäisiin esseisiin! Olen todella innoissani siitä, että pääsen opiskelemaan, vaikken tullutkaan valituksi yliopistoon. :) Ehkä minua onnistaa sitten ensi keväänä.


No, palataanpa kuitenkin vielä hetkeksi lauantaihin, jolloin juhlittiin ystäväni Stiinan suurta elämänmuutosta läksiäisten merkeissä. Valitettavasti minulla ei ole nyt yhtään asukuvia postattavaksi, sillä jätin kameran kotiin lähtiessäni etkopaikalle. Asu oli kuitenkin niin kovasti mieleeni, että päätin kerätä samantyyppisen kokonaisuuden kollaasiin. :) Pukeuduin siis löysiin leopöksyihini, istuvaan toppiin sekä klassiseen bleiseriin. Näyttävyyttä asuun lisäsin tarkkaan harkituilla koruilla, ja baarikelpoisen asusta tekivät mustat korkkarit sekä clutch. Vaikka pidinkin asusta kovasti, se oli todella epätyypillinen itselleni baarikierrosta ajatellen; olenhan oikein viimeisen päälle vannoutunut mekko- ja hameihminen. Vielä jokin aika sitten en olisi voinut edes uskoa lähteväni housuissa baariin! Alkuillasta pohdinkin, pääsenkö lainkaan bilefiilikseen housuissa. Tiedätte varmaan, tietyt asiat kun toimivat yleensä sen bilefiiliksen nostattajina. Itselläni tällaisena nostattajana toimii muun muassa hyvän musiikin kuuntelun lisäksi juurikin mekkoon/hameeseen pukeutuminen. Pidin kuitenkin asustani niin paljon, että saatanpa pukeutua jatkossakin housuihin bileiltoina. Tosin huomasin vaatekaapissani yhden puutteen; minulla ei ole tarpeeksi juhlavia, housujen kanssa sopivia biletoppeja! Täytyykin pitää tämä puute mielessä seuraavalla shoppailureissulla. :)

No, mikä on teidän kantanne - hame/mekko vai housut? 

Follow me on instagram @ julia_dnp

// On Saturday we were celebrating our friend Stiina, who is leaving our little town and moving to Tampere. I didn't have my cam with me in the party, so there's no outfit pics this time. However, I liked my outfit so much that I decided to make a little collage about the outfit I was wearing. I'm a huge fan of skirts and dresses, so it was quite weird to go partying with pants on. Something I will definitely do more often in future!
Comments (16)

16 kommenttia:

 1. OHHH thank you so much!!! im really happy to hear that, I appreciate that!! :D hugs from sweden!
  xoxo MAJA

  VastaaPoista
 2. Nice blog!!<3 Followed you.*

  http://katiquettestyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much for following<3

   Poista
 3. Hyvä päätös mennä avoimeen opiskelemaan, opiskelupaikka voi sen avulla aueta ensi vuonna uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Ja pääsenpähän nyt ainakin alkuun ennen seuraavia pääsykokeita :)

   Poista
 4. Beautiful photos just love the lipstick shade also <3

  www.krystelcouture.com

  VastaaPoista
 5. Thank you so much for the lovely comment and for the follow ,dear! <3
  Your blog is great! Keep the hard work! I'm definitely going to visit it regularly! :))

  Desislava
  http://truedreamcatcher.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for the kind words :) Hope to hear from you again soon!

   Poista
 6. Love the animalier pants! ^-^ Nice blog, dear!

  http://www.caterina-m.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Tsemii avoimen yliopiston opintoihin! Ehkä törmätään ensi vuonna samalla kampuksella :)
  Mullakin ensi vuonna uusi haku kun haluaisin saada lisäksi vielä luokanopen pätevyyden :)
  Olis kiva nähdä jossain vaiheessa jos pyörit Jkylässä :)

  Terkuin, Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiitos! Luokanopen pätevyys kuulostaa tosi hyvältä :) Ja olis kyllä tosi kiva nähdä pitkästä aikaa. Voidaan sopia vaikka treffit viimeistään sitten kun muutetaan jklään :))

   Poista