sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

ONE WEEK LEFT...

Jännitys huipentuu! Iiiiks!! Enää viikko jäljellä kauan odotettuun Rihannan keikkaan Hartwall Areenalla. Diamonds World Tourin Helsingin keikka pamahtaa siis vihdoin ja viimein käyntiin ensi sunnuntaina, 28. päivä. Selailin tässä aikani kuluksi googlen kautta Rihannan kuvia, ja yhtäkkiä minua kouraisi oikein kunnolla mahanpohjasta - taidan odottaa laulajatähtösen näkemistä hiukan innolla. Varasin Jannille, Suville ja itselleni liput kyseiselle keikalle joskus viime vuoden lopussa, ja siitä asti tämä heinäkuu sekä Rihanna ovat pyörineet jatkuvasti mielessäni. Reilu puoli vuotta on mennyt kyllä hurjan nopeasti, ja tässä sitä nyt ollaan; enää viikko jäljellä tuohon kauan odotettuun keikkaan. Alunperinhän Rihannan piti esiintyä Hartwall Areenalla jo lauantaina 20.7. eli eilen, mutta jostain syystä keikkapäivää siirrettiin viikolla eteenpäin. Tajuttiin tämä tyttöjen kanssa vasta pari viikkoa sitten, ja meinattiin joutua pikkuiseen paniikkiin jokainen - vapaapäivät töistä oli jo toivottuina ja hotellikin varattuna. Onneksi saatiin järjestettyä asiat kuitenkin niin, että päästään nauttimaan keikasta ensi sunnuntaina. Huhhuh. 

Minulla on ollut kyllä jo pitkään jonkinlainen girlcrush Rihannaan - nainen on vaan niin järjettömän kaunis ja lahjakas. Asenteesta sekä tyylistä puhumattakaan. Hän tekee mitä lystää, ja miten lystää. Kuinka kiehtovaa. Onhan asiassa tietty varjopuolensakin - esimerksiksi se, että Rihanna on ollut ilmeisesti aiemmilla Diamonds World Tourin keikoillaan myöhässä useita tunteja. Mutta who cares. Ehkä hänellä on varaa siihen. 

pics found via google
Muita tulossa fanittamaan Rihannaa Hartwall Areenalle?

// One week left and we're gonna see Rihanna performing live on her Diamonds World Tour in Helsinki! We (my two friends and I) have been waiting for this gig over six months now. Can't wait to see her! I have to admit, I have some kind of a girlcrush on Rihanna. Haha. :D She's just so beautiful and talented. Not to mention her attitude and style! Woah. 
Comments (14)

14 kommenttia:

 1. Wow! I love your blog! :)

  Follow? ;)
  Visit my blog dyverst.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh that's really nice to hear! I'll visit your blog :))

   Poista
 2. Following you, dear:) Your turn:)

  http://thecitymermaid.blogspot.sk/

  VastaaPoista
 3. siinä on kyllä upea nainen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! Oon niin samaa mieltä :)

   Poista
 4. I found your blog and so in love with amazing pictures!
  Maybe we could follow each other?? Let me know///

  http://fetish-tokyo.blogspot.jp/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks dear, that's so nice to hear :) I'll check out your blog!

   Poista
 5. Great blog!!! I love it I have only just discovered it and the pictures of Rihanna are awesome! I have just started up my own blog I would love it if you could check it out:)

  xxxx

  http://www.back2backblog.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much, that's so sweet! Of course I can check out your blog :))

   Poista
 6. Voi, nyt olen vähän kateellinen tästä! Mun pari kaveriakin lähtee Rihannaa katsomaan :) Toivottavasti on hyvä keikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, sunkin olis pitänyt hankkia lippu keikalle! :) Ihan varmasti on tulossa hyvä show!!

   Poista