tiistai 16. heinäkuuta 2013

NEWEST BEAUTY PRODUCTS

En ole kirjoitellut pitkään aikaan kauneudenhoidosta tai käyttämistäni tuotteista, joten ajattelin listata nyt muutamia uusimpia tuotteita, joita olen hankkinut viime aikoina. :) Olen melko laiska ostamaan ja testailemaan erilaisia kauneudenhoitotuotteita, ja tuhlaan ylimääräiset roposeni mieluummin aina vaatteisiin kuin meikkeihin tai hiustökötteihin. Yleensä hankinkin vain välttämättömimmät tuotteet loppuneiden tilalle and that's it. Hiukan tylsää, mutta minkäs teet. Olen niin huono käyttämään kauneudenhoitotuotteita, että ne erikoisimmat jäisivät vain kylppärin nurkkiin pyörimään. Ehkä tiedätte mitä tarkoitan?


1. MAYBELLINE ROCKET VOLUME MASCARA
2. LOREAL PARIS INVISIBLE DRY SHAMPOO
3. LITTLE MIRROR BOUGHT FROM KOS ISLAND
4. MAVALA NAILPOLISH 49 WHITE
5. LUMENE NAILPOLISH 7 SMALL ISLAND
6. LOREAL PARIS NAILPOLISH 000 PARISIAN CRYSTAL


Tällä hetkellä käytän ripsiini Maybellinen Rocket Volume mascaraa. Ripsiväri on ollut minulla käytössä nyt noin kuukauden, ja se on toiminut mielestäni melko hyvin. Mascara oli aikamoinen heräteostos - en ollut tutkinut mitenkään etukäteen asiaa, tai miettinyt minkä ripsarin hankkisin. Kun vanha ripsarini loppui, halusin koittaa jotain uutta, ja lopulta tämä kyseinen yksilö valikoitui sitten mukaani kaupan meikkiosastolta. Luin jälkeenpäin jokusia ripsariarvioita, joissa ostamani tuote oli saanut melko huonoja pisteitä, joten odotukseni ainetta kohtaan laskivat nopeasti. Heti ensimmäisellä käyttökerralla huomasin kuitenkin, että ripsivärin harja sopi silmilleni oikein hyvin. Harja on iso, mutta sillä saa kuitenkin tehtyä tarkkaa jälkeä. Olin lukenut, että ripsiväri leviää helposti silmien ympärysiholle, kun sitä levittää ripsiin, ja ettei aine lähde iholta pois kuin hankaamalla. Tällaisia ongelmia en kuitenkaan itse huomannut. Ripsari tekee ripsistäni kauniit, pitkät ja erotellut. Ainoa miinuspuoli, jonka olen itse huomannut on se, että ripsiväri tarttuu päivän mittaan alaripsistä silmien alle. Tämä on melko inhottavaa, sillä tuntuu, että pitäisi olla jatkuvasti tarkkailemassa silmänalusia, ettei niiltä löydy mitään ylimääräistä. Pidin aluksi tätä seikkaa aika minimaalisena, mutta nyt se on alkanut vaivata minua niin, että tuskin ostan ripsiväriä enää jatkossa. Harmillista, sillä pidän todella siitä, kuinka ripsiväri levittyy ripsiin ja miltä se saa ripseni näyttämään.

Lopetin kuivashampoon käyttämisen värjättyäni tukkani tummaksi, sillä aineesta jäi ikäviä harmaita alueita tummiin hiuksiini. Sittemmin olen ollut monesti ostamassa tummille hiuksille tarkoitettua kuivashampoota, mutta vielä tähän päiväänkään mennessä en ole saanut jostain syystä hankittua sellaista. Eikä sellaiselle ole enää käyttöäkään, nyt kun tukkani on taas hiukan vaaleampi. Kun löysin Loreal Parisin paljon mainostettuja kuivashampoita lähicittarimme hyllystä, oli yksi purnukoista pakko viskata ostoskoriin. Tuote lupaa tuoda hiuksiin rakennetta sekä tuuheutta, jättäen jälkeensä vähemmän tuotejäämiä kuin muut kuivashampoot. Tuotejäämistä en tiedä, mutta rakennetta sekä tuuheutta tuote ainakin antaa! Lisäksi suihkeessa on hyvä koostumus sekä raikas tuoksu. Pitänee koittaa seuraavaksi kahta muuta sarjan tuotetta. :)

Mitä kynsilakkoihin tulee, olen taas jonkin aikaa pitänyt vaaleista ja luonnollisista sävyistä enemmän kuin tummista. Lakkavarastostani puuttuivat kunnollinen valkoinen lakka sekä alus- ja päällyslakan virkaa toimittava kirkas lakka, joten sellaiset oli tietysti hankittava ranskalaista manikyyriä varten. Samalla bongasin Lumenen hyllystä ihan täydellisen nudelakan, 7 small island, jota olenkin käyttänyt lähes tauotta sen ostohetkestä lähtien. Lakka on väriltään todella puhdas, eikä taitu esimerkiksi vaaleanpunaiseen, niinkuin useat nudelakat. Väri on peittävä, eikä kuulla läpi, kun sitä sutii kynnelle kaksi kerrosta.

Lopuksi on vielä mainittava, että kuvissa vilahteleva kaunis taskupeili tarttui mukaani Kosin reissulla eräästä putiikista. En voinut vastustaa peilin kaunista ja hohtavaa etukantta! :)

Kokemuksia näistä tuotteista?

// Here are my newest beauty products: Maybelline mascara, Loreal Paris dry shampoo and a few basic nailpolishes. Especially I like the dry shampoo, because it smells so fresh and gives a nice boost for the hair. I also like the nude nailpolish of Lumene - I think it's shade is perfect!
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. I think it's quite good, but I'm not sure if I love it :))

   Poista
 2. Itse olen tykästynyt noihin Mavalan kynsilakkoihin :) Hyvin levittyviä ja kestäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Niissä on tosi hyvä hinta-laatu -suhde :)

   Poista