torstai 25. heinäkuuta 2013

D'n'P + INDIEDAYS INSPIRATION = TOTTA

Heiii kaikki rakkauspakkaukset, minulla on ihan mahtavia uutisia kerrottavana! Kuten osaatte jo ehkä tuosta hieman vihjailevasta otsikostanikin päätellä, niin blogiani pyydettiin mukaan Indiedays Inspiration -yhteisöön. Riemunkiljahduksia päästellen ja onnesta soikeana pomppien vastasin kutsuun myöntävästi. Tietenkin. Miten muutenkaan olisin voinut vastata - onhan Indiedays Suomen johtava blogiportaali. Jos ette ole vielä tietoisia Indiedays Inspirationista, niin täältä voitte lukea yhteisöstä (ja muustakin Indiedaysin toiminnasta) lisää. Lyhyesti tiivistettynä: Indiedays Inspiration on yhteisö, joka kokoaa yhteen 300 laadukkainta suomalaista blogia, ja esittää niiden uusimmat postaukset inspiroivana kuvavirtana. Itse olen seurannut jo pitkään Inspiration-yhteisön kautta monia blogeja, ja saanut myös huomata, kuinka helppoa Inspirationin kautta on löytää uutta, mielenkiintoista luettavaa.

On ihan sanoinkuvaamattoman hienoa päästä osaksi Indiedays-perhettä, sillä siinä on mukana monia mahtavia ja suuresti ihailemiani bloggaajia. En ole vielä oikein edes käsittänyt sitä, että jatkossa oma pikkuruinen blogini löytyy kaikkien ihailemieni blogien rinnalta Inspiration-yhteisöstä. Olen niin onnellinen, että huulenikin alkavat varmaan nykiä pian tästä hymyilyn määrästä. :) Rakastan bloggaamista, ja Diamonds and Pearlsista on tullut minulle ihan mahdottoman tärkeä itseilmaisun väline. Siksi onkin ihan tajuttoman hienoa päästä osaksi jotain suurempaa. Ties mitä tämä yhteisöön liittyminen tuokaan vielä tullessaan! Suuri kiitos vielä Indiedaysin väelle siitä, että päädyitte valitsemaan juuri minun blogini mukaan yhteisöön. Ja vielä suurempi kiitos teille rakkaille lukijoilleni, ilman teitä blogini ei varmasti olisi nyt tässä tilanteessa!


Ehkä tiedättekin jo, että Inspiration-yhteisöön liittyminen ei siirrä blogiani minnekään tai muuta sitä liiemmin. Täällä blogissani yhteisöön liittyminen näkyy Indiedaysin bannerina, joka ilmestyy pian tuohon oikeaan sivumarginaaliin blogitietojeni joukkoon. Bannerista näkee uusimmat Inspiration-yhteisön postaukset ja sitä klikkaamalla pääsee suoraan Indiedaysin sivulle. Blogissani saattaa esiintyä myöhemmin myös joitakin Indiedaysin mainoksia, ja kun Indiedaysilta tulee blogiini, sivuni yläreunassa näkyy Indiedaysin sininen ylätunniste. Luvassa on siis vain tällaisia pieniä (mutta toisaalta melko suuria) muutoksia. :)  Blogillani on oma profiilisivu Indiedaysilla, ja uusimmat postaukseni linkittyvät tästedes siis aina Indiedays Inspirationin kuvavirtaan. Nyt voinkin kai sanoa, että nähdään Indiedaysilla! :)

Toivottavasti teillä on kaikki hyvin. Kivaa hellepäivää, muistakaahan nauttia! Haleja!

// My blog was invited to the Finnish blog community called Indiedays Inspiration. My blog will stay here on the same page, but in future my blog can be followed via Indiedays, too. I'm so exited and happy, this is really big thing for me!  :) Hope you all have an amazing day!
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Olet ansainnut tuon :) onnea mielettömästi<3 sulla on UPEA tyyli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi ihana<3 Hurjan kiva kuulla, että tykkäät! :))

   Poista
 2. Jee, tervetuloa Inspirationiin ;) Kivasti tullut uusia blogeja ja olen sen kautta löytänyt vaikka mitä uusia hyviä blogeja luettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Juu oon kanssa huomannut! On kyllä todella hyödyllinen tuo Inspiration, monella tapaa :))

   Poista
 3. You have a great blog. Sbould we follow each other? Let me know. Have a nice day. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks sweetie! I'll visit your blog soon :))

   Poista
 4. onnea rakas vielä kamalasti! oot ansainnut tän :*

  VastaaPoista