tiistai 2. heinäkuuta 2013

ALEVINKIT PART III + ILMOITUS

Toivottavasti teillä ei tule nämä mun alevinkit ihan vielä kokonaan korvista ja silmistä ulos, nimittäin nyt olisi kolmannen ja samalla viimeisen alevinkkipostauksen vuoro. :) Aiemmat kaksi löydät täältä ja täältä. Viimeisen vinkkikollaasin keräsin boozt.comin sivustolta, ja haalin siihen, kuten edellisiinkin kollaaseihini, vain alle 40 euroa maksavia alennushintaisia tuotteita, jotka miellyttävät omaa silmääni. Booztilta löytyi hurja määrä mielenkiintoisia vaatteita sekä asusteita - tässä kymmenen suosikkiani suorine *linkkeineen:


1. VERO MODA SHIRT - TÄÄLLÄ 2. VILA TANK TOP - TÄÄLLÄ 3. SELECTED FEMME TEE -
TÄÄLLÄ 4. VILA WAISTCOAT - TÄÄLLÄ 5. SELECTED FEMME SWEATSHIRT - TÄÄLLÄ

6. ONLY LONG TOP - TÄÄLLÄ 7. ONLY LONG SKIRT - TÄÄLLÄ 8. ONLY JEANS - TÄÄLLÄ 9. OCTOPUS RANNEKORU - TÄÄLLÄ 10. PIECES KAULAKORU - TÄÄLLÄ 


Ja nyt Guess-fanit huomio! Ellette ole vielä tietoisia, niin Guessilla on ollut jo jonkin aikaa oma nettikauppa, joka toimittaa merkin tuotteita kaikkialle Eurooppaan. Siis myös meille tänne Suomeen. :) Sivusto on uusin affiliatekumppanini, ja siksi blogini oikeanpuoleiseen marginaaliin on ilmestynyt sivuston mainoslinkki. Tutkiskelin sivustoa jo innolla, ja sieltä löytyi hurjan ihania vaatteita, koruja, laukkuja sekä kenkiä. Käykää ihmeessä kurkistamassa tarjolla olevia valikoimia! *Kuvalinkistä pääsette suoraan sivustolle.


Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on toteutettu yhteistyössä affiliatekumppaneiden kanssa.
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet valinnut kollaasiin, kelpais mullekin lähes kaikki :D

  Hih, Guess on mullakin uusin kumppani ja oon väkertänyt siitä postausta, kunhan saan sen joskus valmiiksi.. Ihan mahtavaa kun Guessin valikoima on niin laajasti saatavilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiva kuulla että mun valinnat kolahti! Ja joo, oon kanssa ihan haltioitunut tosta Guessin nettikaupasta. Lisää houkutuksia, apua.... :D

   Poista