tiistai 18. kesäkuuta 2013

So raise a glass to the memories

Nyt olisi vuorossa viimeinen asukuvapostaus Kosin reissulta. Kuvat on otettu toiseksi viimeisenä lomailtanamme, keskiviikkona. Pimeä ehti laskeutua saarelle jo ennen kameran esiin kaivamista, joten kuvat ovat tällä kertaa hyvin tummia. Ehkä niistä saa kuitenkin jotain selvää. :) Kerroinkin jo ensimmäisissä Kosin postauksissani, että lomapukeutumiseni on yleensä todella rentoa. En tehnyt poikkeusta pukeutumisessani toiseksi viimeisenäkään lomailtana! Hennesin alesta tilattu bomber-takki oli tuona iltana ensimmäistä kertaa ylläni. Pidän takista ihan hirmuisesti - mielestäni sen kuviointi ja malli luovat keskenään kivaa kontrastia vaatteeseen. Kuvissa on myös nähtävissä reissusta ostamani vaalea tekonahkarannekoru, jonka esittelin pari päivää sitten tässä postauksessa


Jacket, skirt, clutch & ballerinas H&M, shirt Mango

Tukkani on kamala reuhka, kasvoni punoittavat joka kuvassa ja huomasin näin jälkeenpäin myös, että ballerinani ovat ihan harmaina hiekkarannalla kävelemisestä. Haha, sitä se etelänlomailu teettää. ;) 

Ps. Ellette ole vielä huomanneet, niin Cavan blogissa on meneillään torstaihin asti arvonta kaikille bloggaajille. Käykäähän osallistumassa, arvontaan pääsette suoraan tästä.

// The last outfit pics from our vacation on Kos island. 
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you so much sweetie, that's nice to hear! xx

   Poista
 2. Ihana toi takki! :) Sopii oikein hyvin sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Tykkään kanssa mielettömästi, ihan nappilöytö :))

   Poista
 3. Tosi kiva asu! Toi hame on ihanan värinen:) Ja siis yllättävän hyviä kuvia ootte saanu, vaikka tuolla on ilmeisesti ollut ihan pilkkopimeää kuvien ottamisen hetkellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset♥ Joo no yllätyin vähän itekin, sillon kuvaushetkellä ajattelin että kuvista ei varmasti erota yhtään mitään :D

   Poista
 4. Oijoi, taas niin kiva asu! Erityisesti tykkään tuosta hameesta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, tosi kiva että tykkäät :) Noi hennesin trikoohameet on kyllä tosi kivoja ja hurjan monikäyttöisiä. Hinta-laatu -suhde kohdillaan! Noita vois hamstrata joka värissä vaatekaappiin :))

   Poista