maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kerro miltä se tuntuu, kun ei mitään pelkää

Käytiin tänään Samin kanssa Jyväskylässä kaupoilla tylsän ja pilvisen päivän ratoksi. Ulkona ei ollut mitenkään erityisen lämmin, ja siksi ajattelinkin pukeutua farkkuihin. Jostain syystä paljaat sääret veivät kuitenkin voiton, ja päädyin vetämään tuubimekon ylleni. Kuvista näettekin sitten lopputuloksen. :) Rento pitkähihainen käy mielestäni mukavasti lyhyen helman ja paljaiden jalkojen pariksi. Asuun kerääntyi yllättävän paljon vaaleita sävyjä, kun tarvitsin mukaani tilavan clutchin ja halusin sujauttaa jalkoihini nellyltä tilaamani niittiloaferit. Kengät olivat itseasiassa vasta ensimmäistä kertaa käytössä tänään. Ja saivat heti kehujakin - kiitos sinulle, joka kävit kyselemässä mistä olen loaferini hankkinut! 


OUTFIT 1006

knit - gina tricot
tube dress - gina tricot
clutch - h&m
sunnies - h&m
loafers - nly trend

Pysähdyttiin ottamaan asukuvat loppumatkasta, juuri ennen kotipihaan kurvaamista. Tukkani oli tietysti alkanut roikkua oikein kunnolla jossain vaiheessa reissua, joten se on melko karmean näköinen kuvissa. Ei siis sillä, että hiukseni olisivat olleet kovin hyvin alun alkaenkaan... Olen elänyt jo pitkään jonkinasteisessa jatkuvassa hiuskriisissä - tuntuu, etten osaa pitää tukkaani enää lainkaan auki. Ehkä kampaajakäynti voisi tehdä hyvää taas pitkästä aikaa! Hiusteni tyvikin on vaalentunut hurjasti, kun aurinko on päässyt tekemään hiukan pahojaan. Osasyynä vaalenemiseen voi toki olla sekin, kun ostin viime viikolla (hetken mielijohteesta) vaalennussuihkeen kokeiluun. :) Postaus tuosta tuotteesta on työn alla, ja kerron suihkeesta enemmän heti sitten, kun olen saanut sillä hiuksiini jotain näkyvää eroa aikaiseksi! Ja ainiin, pakko mainita vielä lopuksi: ostin tänään pari aika yllätyksellistä juttua kaupungilta, pitänee kertoa niistä pian tarkemmin... ;)

// My today's shopping outfit looked like this. It was a bit chilly outside, but still I chose the tube dress instead of pants. Summer is only once in a year, haha :) Hope you like my outfit!
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Oikein ihana ja rento asu! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, tosi kiva kuulla mielipiteesi asusta! Rentoutta tällä asulla hainkin, mukavuudenhaluinen kun olen niin en jaksa lähteä shoppailemaan missään kireissä vaatteissa. Käy sovittaminenkin hiukan helpommin! :)

   Poista
 2. Hey,
  great outfit. Suits you so well! :)
  Love
  Tabea

  http://wolkedrei.blogspot.de/

  VastaaPoista