sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

JUHANNUSRUUSUJA

Noniin, nyt juhannus olisi tältä vuodelta sitten käsitelty. Juhannus on ehkä vuosittaisista juhlista se oma lempparini, sillä edes joulu ei ole itselleni yhtä mieleinen. Tämäkään juhannus ei pettänyt, vaan osoittautui kaikkine käänteineen ja yllätyksineen todella huipuksi. Torstaina oleiltiin Samin äidin luona - ilta piti sisällään muun muassa grillailua, saunomista sekä karaoken laulamista. Yöllä käveltiin Samin ja Fridan kanssa takaisin kotiin, ja samalla pääsin nauttimaan kunnolla valkeasta kesäyöstä. Valoisissa kesäöissä on vain joku oma maaginen taikansa. Perjantaina olikin sitten Himosfestareiden vuoro. Nukuin aamulla pitkään, ja kun sain itseni vihdoin ja viimein hereille, olikin jo laittautumisen ja aloittelun vuoro. Tehtiin Samin kanssa superherkullisia texmex-pitsoja, ja Samin kaverit tulivat meille aloittelemaan. Veljeni saapui myös Jyväskylästä viettämään juhannusaattoa kanssamme. Olin hurjan iloinen, sillä ollaan Mikan kanssa todella läheisiä - eikä oltu juhlittu yhdessä pitkään aikaan. Alkuillasta lähdettiin sitten porukalla kohti Himosta, ja tuolla reissullahan kaikki ei tietenkään mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Heti alkuunsa onnistuttiin kadottamaan Mika meidän völjystä, ja tunnetustihan festareilla ei toimi juuri ollenkaan puhelinyhteydet. Ei siis löydetty enää Mikaa, mutta onneksi miehellä oli myös muuta seuraa Himoksella! Myöhemmin törmättiin sattumalta yhteen meidän ystäväpariskuntaan. Loppuilta kuluikin sitten väenpaljoudessa, uusiin ihmisiin tutustuessa, hyvistä juomista nauttiessa, livemusiikin tahtiin jammaillessa sekä aurinkoista säätä fiilistellessä. Heiluttiin Scooterin keikalla kuin viimeistä päivää, ja mahtuipa iltaan myös parit eksymiset sekä tyttödraamaa. Muutamat kyyneleetkin taisi tulla kyynelehdittyä. Kaikkea sitä ehtii yhden illan aikana. :D

Perjantaisten bailujen jälkeen oli aika vetäytyä maaseudun rauhaan. Tultiinkin eilen vanhemmilleni, ja juhannuspäivä vietettiinkin siis tänä vuonna ihan hissukseen. Yleensä ollaan oltu Himoksessa kaksi tai kolme päivää, mutta täytyy myöntää, että yksikin päivä oli tällä kertaa ihan riittävästi, ainakin itselleni. Kai tässä on vanhaksi tulossa. :D Harmittaa kyllä ihan hirvittävästi se, etten kuvaillut juhannuksena kameralla enempää - itseasiassa perjantailta ei ole muuta kuvamateriaalia kuin yksi Himoksella napattu nassukuva. Loput postauksen kuvat onkin otettu torstaina ja lauantaina. Torstaina ylläni oli tuo kuvissa näkyvä vaalea rokkimekko, jossa on ehkä maailman hauskin, hurjan avonainen selkämys. No mutta, missä on taas selkäpuolen kuvat kun niitä tarvittaisiin? Sitä sopii kysyä. Perjantaina pukeuduin Himosfestareille uusiin, Nellyltä tilattuihin räheisiin farkkushortseihin sekä mustaan teeppariin. Mukanani oli myös hennesin pitsinen bomber-takki viileämpää yötä varten. Ajattelin kuvata tuon festariasun teille vielä ensi viikon alussa, kun siitä ei tullut otettua kunnollisia asukuvia perjantaina. :) No, ehkä näistä alla olevista kuvista ei ole oikein muuta sanottavaa. Näytän enemmänkin pubiruusulta kuin juhannusruusulta (heheheh), mutta onneksi kuvamateriaaleista löytyy myös ihka oikea juhannusruusu sekä ruusuinen, rakas Fridamme!


Kun nyt on selvitty juhannusriennoista, on hyvä kääntää pikkuhiljaa ajatukset jo ensi viikonloppuun - lisää huippumeininkiä on nimittäin luvassa, kun lähdetään iiihanien ihmisten kanssa jälleen Nauvoon mökkeilemään. Kyseistä reissua on odotettu innolla jo alkukeväästä lähtien. Ihan parasta!! Viime kesän Nauvokuvat löytyvät täältä ja täältä. :)

PS. MOI PEKKA

// We were celebrating midsummer with our friends on Thursday and Friday. Unfortunately I didn't have enough time for taking proper photos during those days. Here's still few pics I have taken with my cam and iPhone. :)
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. lovely pictures.

  http://mastylee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oot mun mielest hurjan kaunis ja vaikutat ihanalta tytöltä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten ihanasti sanottu, kiitos kovasti! <3

   Poista