perjantai 7. kesäkuuta 2013

I fell in love at the seaside

Tässä tulisi muutama asukuva alkumatkaltamme. Jos oikein muistan, kyseessä oli lauantai, eli ensimmäisen kokonaisen lomapäivämme ilta. Pukeuduin hennesin maksimekkooni, joka onkin ollut viime aikoina melko kovassa käytössä. Pidän hirmuisesti mekon avonaisesta selkämyksestä, jossa olkaimet menevät ristiin. Harmi ettei mekon selkäpuolelta tullut otettua yhtään kuvaa! Suosin matkan aikana todella rentoja ja melko yksinkertaisiakin asukokonaisuuksia - mielestäni lomatyyli on parhaimmillaan silloin, kun asut eivät ole viimeisen päälle mietittyjä. Loma-asuista kuuluu huokua rentous ja huolettomuus. Tämän vuoksi en käyttänyt esimerkiksi koruja kovinkaan runsaasti Kosilla, toisin kuin tavallisesti kotona saatan käyttää.


Maxi dress, clutch, sunnies & ballerinas all from H&M

Kuvat otettiin läheisellä rannalla, Lambi beachilla, kun olimme lähdössä kävelemään kohti keskustaa ja etsimään sopivaa ruokailupaikkaa. On ihanaa saada vähän vaihtelua blogin asukuviin, kun tausta on välillä täysin normaalista poikkeava. :) Rakastan merimaisemien katselua, se on jotenkin todella rauhoittavaa ja katseen vangitsevaa. Lomallakin päivät kuluivat aurinkotuolissa nopeasti, kun silmäilin jatkuvasti aaltoilevaa merta laivoineen, paatteineen sekä uimareineen. No okei, katselinhan mä välillä jotain muutakin... Mutta oikeasti, sama pätee järvimaisemaan; viihdyn todella hyvin vesistöjen äärellä vain katsellen ja ihmetellen. :)

Nyt taidankin alkaa kuvailla vähän lomaostoksiani, jotta saan postailtua niistäkin pian. Hyvää viikonlopun alkua murut ♥ Ps. Kooksin Seaside-biisistä tulee mieleen 16-vuotias Julia ja ikimuistoinen, kolmeviikkoinen Brightonin kielikurssi ystävien kanssa - jostain syystä halusin kaivaa kappaleen Spotifystä esiin Kosilla, ja sen jälkeen biisi kaikuikin kuulokkeistani melko ahkerasti... :)


// I was wearing my beautiful maxi dress on the first evening of our trip. I think that the holiday clothing should always be very simple and relaxed, and that's something you will see in all of my vacation outfits. :)
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia! Voisitkohan tehdä jonkinlaisen liikuntapostauksen? Haluaisin kuulla kuinka olet edistynyt siitä, kun joskus keväällä teit sen yhden postauksen jossa kerroit että alat liikkua enemmän :-)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni, mukava kuulla että tykkäät :)) Juu, ilman muuta voisin toteuttaa sellaisen postauksen! Kiitos hyvästä ideasta!

   Poista