sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

ALEVINKIT PART I

Alet ovat olleet jo hyvän tovin käynnissä netissä, ja ajattelinkin poimia omia suosikkejani nettikauppojen alevalikoimista muutamaan eri postaukseen. Tähän ensimmäiseen postaukseen kokosin kaksi tuotekollaasia Nellyn valikoimista, ja teen seuraavan alevinkkipostauksen sitten huomenna. Mielestäni Nellyllä on alen puolella nyt runsaasti mielenkiintoisia tuotteita - onneksi olen malttanut suht hyvin mieleni, sillä sorruin tilaamaan vain yhden jutun Nellyn alesta. Kyseinen löytö on mukana alemmassa kollaasissani. Ehkä joku teistä arvaakin jo mitä olen tilannut. Paljastan tuotteen sitten ensi viikolla, kun saan sen postista käsiini. ;) Mutta pidemmittä höpöttelyittä, tässä siis omia suosikkejani nelly.comin alesta. Kollaasien alla sijaitsevasta *kuvalinkistä pääset suoraan sivustolle!// I chose some of my favorite items from nelly.com sales to these collages.
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Nice post girl!

  Love from Amsterdam!

  http://juicyconfashions.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Itsehän pyörin kuin riivattu orava nellyn farkkualen sivuilla ja itkin tyhjää rahapussia, sieltä olisi monet suosikit saanut nyt puoleen hintaan. Mm Ralph Laurenin ruusufarkut olisi niiiin ihanat, että ehkä kuolen.

  Tällä hetkellä ei kyllä aleista löytynyt minulle oikeen mitään. Sitä tulee vanhemmiten niin tarkaksi. :D

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, se on kyllä kamalaa kun löytää kunnon alesta jotain kuolettavan ihanaa eikä siihen ole siltikään varaa :/ Ja totta tuokin, että vanhemmiten tulee kovin tarkaksi ostostensa kanssa! :)

   Poista