torstai 27. kesäkuuta 2013

AFTER THE RAIN

Huhheijaa, onpahan ollut aikamoiset säät tässä parin päivän ajan. Tänään ei ole edes paistanut aurinko, mutta silti lämpömittari lähenteli päivällä +30 astetta. Rakastan kuumia kesäkelejä, mutta täytyy myöntää, että oli aikamoinen helpotus, kun sadepisarat alkoivat ryöppyä iltapäivällä alas taivaalta. Sateiden ja ukkosen myötä ilmakin alkoi viiletä. Jos ensi yönä saisi vaikka nukuttua kunnolla, kun on hieman vilpoisempaa! Meidän kämppä muistuttaa nimittäin helteillä lähinnä saunaa. :D Olen puuhaillut tänään lähes koko päivän tukkani parissa. Ostin muutama päivä sitten vaalean raitavärin kaupasta, ja tänään oli sitten tukan raidoituksen vuoro. No, kaikki ei tietenkään mennyt ihan suunnitellusti... Olin melko järkyttynyt lopputuloksesta, ja sitten olikin pohtiminen, kuinka saan hiuksistani edes hieman siedettävämmän näköiset. Napsin sähläilyistäni jokusia kuvia pitkin päivää, mutta teen hiusväripostauksen vasta ensi viikolla. Nyt on nimittäin hieman kiire; tehtävää on vielä paljon ennen nukkumaan menoa, sillä huomenna starttaa meidän, Suvin, Jannin sekä Henkkojen Nauvon reissu! En ole siis viikonloppuna blogin äärellä, mutta jättäkää ihmeessä kuitenkin kommentteja. On sitten kivempi palata viikonlopun jälkeen takaisin blogin pariin. :)


Hiussotkun selvittämisen sekä muun hyörinnän ja pyörinnän ohessa inspiroiduin sateisesta parvekkeestamme. Päädyinkin napsimaan muutamia kuvia vesipisaroiden keskelle. :) Onneksi huomenna paistaa taas aurinko! Ja viikonlopun meininkejä pääsette seuraaman varmasti instagramin kautta, joten tsekatkaa @ julia_dnp. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille  

// It's been raining heavily almost the whole day, so inspired by our wet balcony, I wanted to play with my cam a little. Hope you like these pics! Tomorrow we are heading to our friend's cottage, so the weekend will be amazing for sure. Hope your's is too 
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin toi vika :-) Kiitti kivasta blogista Julia!

  - lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset ihanasta ja piristävästä kommentistasi! :))

   Poista