perjantai 10. toukokuuta 2013

Otsatukkaongelmia

Hopsanssaa, täällä meitti on taas! En siis ole hukkunut minnekään, vaikka tällä viikolla en olekaan ennättänyt postailla yhtään. :) Olen ollut päivät niin kiinni pääsykoekirjoissani, etten ole jaksanut istua iltaisin läppärin ääressä. Onneksi tämä pänttäysmaratoni päättyy ensi viikon jälkeen. Ehkä pääsen sitten palaamaan vähän normaalimpaan postausrytmiinkin. :) Tätä kuluvaa perjantai-iltaa vietän kotona yksin, sillä S on katselemassa Suomen jääkiekkomatsia kavereidensa kanssa baarissa. Itsekin vilkuilen sivusilmällä peliä, mutta äsken huomioni oli kyllä aivan jossain muualla, kun sain vihdoin ja viimein aikaiseksi värjätä tukkani (värjäämisestä ja kamalasta tyvikasvusta kun olen aiemmissa postauksissani niin ahkerasti valittanut). Vastavärjätyt hiukset ovat kyllä varmastikin yksi parhaista asioista mitä tiedän! Värjäämisen aikana pohdin hieman enemmänkin näitä hiusasioita, ja etenkin otsatukkaani, joka Jannin kanssa jokusia aikoja sitten minulle leikattiin. Hiukset ovat nyt kasvaneet sen verran, että olisi tehtävä päätös, alanko kasvattaa etuhiuksiani jälleen pidemmiksi, vai lyhennänkö otsista uudelleen. Ajattelinkin kysäistä teidän mielipidettänne - kasvatanko vai leikkaanko? :)


Tässä pari hassua nassukuvaa ajalta, jolloin etuhiukseni olivat vielä pitkät ja vallattomat. Tai no, vallattomat ne ovat olleet edelleen, leikkaamisen jälkeenkin. :D Olen tykännyt lyhyestä otsatukasta paljon, mutta onhan se melkoisen työläs hiuslaatuni huomioonottaen. Kiitos luonnonkiharan tukkani, sekä edestä hiusrajalta löytyvän pyörteen, otsiksen suoristamiseen ja asetteluun saa kulumaan melko paljon aikaa. Tämän takia olen pitänyt tavallisena arkena otsista vain pinnillä poissa kasvoilta. :) Mutta kuitenkin, otsis on ollut mielestäni todella mukavaa vaihtelua! Joten tämä on kyllä aikamoinen ongelma. Mitä mieltä te olette?

// I have a huge problem with my hair. I'm not sure if I should trim my bangs or if I should let them grow out. You have seen my bangs on the previous posts, and here's a few older pics before cutting them. I just don't know what to do! :)
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Mulla on just sama ongelma tuon otsiksen kanssa! Leikkautin sen tasan kuukausi sitten ja nyt se on jo vähän ylipitkä eikä suostu menemään yhtään kivasti jakauksen ja hiusten pyörteiden takia. Vaikka se tuo kivaa piristystä ja mallia tukkaan alan kääntymään omalla kohdalla kasvatuksen puoleen. Kuitenki suurimmaks osaks haluan koko hiuskasan naaman eestä pois ja pitää sen huolettomasti kiinni. Tosin saan nauttia niistä lyhyistä James Potkukelkkamaisista sivuhiuksista varmasti vielä pitkään. Lyhyimmät eivät taho pysyä ees säpissä pinneillä ja lakalla. Huoh. Niin ja koska tunnen tuskasi käännyn ehkä kasvattamisen puolelle. :) Vaikka kivaltahan ne näyttää lyhyinäkin. Ompas tämäki vaikiaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eiii, vaikeaa on tosiaan! Jos aikoo kasvattaa, on vaan kestettävä sen pahimman vaiheen yli, jolloin pisimmät suortuvat on liian pitkiä ja lyhyimmät liian lyhyitä. :))

   Poista
 2. Sanoisin, että kasvata pois vaan, kattele hetki, ja leikkaa takaisin jos alkaa kyllästyttää!
  Itse kävin leikkaamassa epäonnisesti harjoittelijalla otsatukan. Ihan hirveehän siitä tuli ja nää vauvahaivenmaiset hiukset ei pysy kuosissa vaikka uhkais kirveellä. Kasvua odotellessa...

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, tuo on ihan totta! Voi kamala, onpas kurjaa :/ Kai annoit leikkuusta palautetta? Onneksi hiukset on uusiutuvaa luonnonvaraa ;)

   Poista
 3. Yleensä olen sitä mieltä että otsis pukee useita paremmin kun "paljas otsa" mutta vaihtelu virksitää ja oot hurjan nätti ilmankin :) Eli musta ei varmaan ollut hirveästi apua :P Ihana blogi anyway, vaikutat kivalta tyypiltä! :)

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi♥ Tosi kiva kuulla tuollaisia sanoja!

   Poista
 4. Otsatukan kanssa ei ole aina helppoa, mut se on kyl maailman helpoin kasvattaa pois. :) Siulle kyllä käy kumpsin vain. Noh, olipa hirveästi apua... :D Mutta siis, ymmärrän kyl, miten kinkkistä se joskus tahtoo olla noitten hiusten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa, eipä sen kanssa kovin kauaa tarvitse ihmetellä, kun hius on jo kasvanut huomattavasti pidemmäksi. Kiitos mielipiteestäsi♥

   Poista