perjantai 3. toukokuuta 2013

Converse All Star High

Ihanaa toukokuuta sinne ruutujen toiselle puolelle! Toivottavasti teillä sujui vapun vietto hyvin. :) Itsehän vietin vapun kiltisti pääsykoekirjojen äärellä, ja illat käytin pitkien lenkkien tekemiseen ja ulkoiluun. Koska tällä viikolla on kulunut pari päivää taas lastenhoitopuuhissa, opiskelen varmaan poikkeuksellisesti myös viikonloppuna tulevia pääsykokeita varten. Olen alkanut jännittää jo tulevaa koitosta - pääsykokeisiin kun ei ole enää aikaa kuin pari hassua viikkoa. Kaikesta tästä kirjojen parissa vietetystä ajasta huolimatta minulla on tällä hetkellä ihan sellainen olo, niinkuin en osaisi mitään. No, ehkä se tunne kuuluu asiaan! Onko linjoilla muita pääsykoestressistä kärsiviä? :)

Olen kirjoitellut muutamaan otteeseen kevään edetessä siitä, kuinka haluaisin omaan kenkävarastooni ihka oikeat Converset. Jokin aika sitten vihjasin myös, että tennaritilanteeseeni on tulossa pian muutos. Instagramissa minua (@ julia_dnp) seuraavat saivat jo viime viikolla hieman esimakua uusimmista kengistäni, ja nyt on aika paljastaa myös täällä blogin puolella, että tilasin itselleni jokin aika sitten ihanat, valkeat Converse All Star High -tossut. Tilasin tennarit Ellokselta, jossa kyseisellä parilla oli hintaa 80 euroa. Olin haaveillut pitkään nahkaisista Converseista, mutta pohtiessani kenkien kotiuttamista päädyin kuitenkin tilaamaan itselleni kanvaasiset yksilöt. Ehkä hankin seuraavat sitten nahkaisina. :) Seuraava pari on kyllä todellakin hankittava jossain vaiheessa, niin kovasti olen Consseihini ihastunut!


Puhdasta rakkautta  Nyt täytyy vain yrittää pitää nämä aran valkoiset ihanuudet mahdollisimman puhtaina, ja toivoa, etten kuluta heti tuota ohkaista pohjaa rikki. ;) Nytpä menen valmistamaan iltapalaksi hieman proteiinipannareita, ja alan sitten keskittyä tuohon parhaillaankin telkkarista pauhaavaan Suomen ensimmäiseen jääkiekon MM-peliin. Ihanaa viikonloppua kaikille! 

// My first pair of Converse shoes. But definitely not last. ;) I hope you all have a wonderful weekend!
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti