perjantai 17. toukokuuta 2013

A week and we're off...


... to Greece! 

Näyttävätkö kuvien maisemat sinusta hyviltä? Jep, niin minustakin. Ja tasan viikon päästä olen matkalla noihin samaisiin maisemiin! Varattiin eilen porukalla (Sami, Samin äiti ja isäpuoli) äkkilähdöt Kreikkaan, Kosin saarelle. Lennämme kohteeseen ensi viikon perjantaina, ja viivymme viikon. Olen niin innoissani!! Kunhan pääsen maanantaisista pääsykokeistani eroon, minulla on noin neljä päivää aikaa pohtia pakkaamisia ja hankkia uudet bikinit. ;) Pian täällä blogin puolellakin päästään siis kunnon loma- ja biitsitunnelmiin! 

Oikein aurinkoista ja lämmintä viikonloppua teille murusille 

// We booked flights to Greece yesterday - we'll be staying at Kos island for one week. Our holiday starts next Friday. I'm really excited about the trip! :)
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. It's so amazing that you're going to Greece, it is a very beautiful country, I'm sure you'll have an awesome time there!

  HTTP://THEREDCOATODYSSEY.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 2. Voi että! Ihanaa lomaa teille! Täällä kans eilen katseltiin lentoja, voipi olla, että kroatiaan käy tie. Tai sitten omalle mökille Suomeen :D haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Haha, no mutta onhan tuo oma mökkikin tosi hyvä vaihtoehto! mä ainakin viihdyn suomessa ihan superhyvin kesällä :)

   Poista
 3. you re so welcome!!!!!!!!!!!!! Have a nice trip ;)

  Savina

  VastaaPoista
 4. Olin ite pari vuotta sitten kaks viikkoa Kossilla, ja oli kyl tosi viihtysä paikka :)! Kannattaa aurinkoisena päivänä vuokrata esim mönkijä ja lähteä ajamaan saarta ympäri. Samalla tulee mukavasti rusketusta ;)

  Eli täällä on yks ihan vihreä kateudesta, kun sinne pääset. Hyvää matkaa siis :)!

  VastaaPoista