torstai 18. huhtikuuta 2013

SPRING OUTFITS

Piristin tänään tätä syksyisen harmaata kevätpäivää haaveilemalla hieman aurinkoisten ja lämpimien päivien asukokonaisuuksista. Tosiaan, viimepäivinä sää on muistuttanut mielestäni enemmän syksyä kuin kevättä! Hyi yäk. Kun lähdin eilen lenkille, aurinko pilkahteli kauniisti pilvien lomasta. Pian alkoi tihkuttaa vettä, mutta päätin jatkaa sisukkaasti matkaani. Ajattelin, että sade taukoaa varmasti nopeasti. No mitä vielä, sade nimittäin yltyi vain yltymistään, ja lopulta sainkin lenkkeillä reilut 40 minuuttia kaatosateessa. :D Olin kuitenkin itsestäni ylpeä, sillä sade ei haitannut juurikaan menoani - päin vastoin, se virkisti ihanasti. Ja en edes muista, koska olisin viimeksi jaksanut juosta yhtä pitkään! Taidan lähteä toistekin lenkkeilemään huonosta säästä huolimatta. ;)

Mutta takaisin niihin haaveilemiini kevätasuihin. Itsehän en ole edes avannut vielä kevättakkikautta, vaikka tiedän monien muiden niin jo tehneen. Ajattelin käydä kaivamassa viikonloppuna nahkatakit ynnä muut kevyet takkiyksilöni häkkärin pimennosta päivänvaloon, koska ulkosalla tuskin voi enää kovinkaan kauaa liikkua paksussa parkatakissa. Takkikokoelmani saa myös riveihinsä pian uuden tulokkaan, sillä löysin aivan täydellisen bomberin hennesin alesta. :) Olen niiiiin kyllästynyt paksuihin vaatekerroksiin, pitkiin lahkeisiin ja paleleviin sormiin. Koskahan saa vetää shortsit jalkaan? Tässäpä kolme asukokonaisuutta, joihin voisin itse mieluusti pukeutua kevään aikana:

tee - topshop
vest - vero moda
shorts - h&m
clutch - givenchy 
shoes - jeffrey campbell
bracelet - mango
 biker jacket - mango
dress - h&m
ballerinas - oasis
clutch - forever 21
bracelet - rebecca minkoff
top - vila
skirt - mango
ring - nly
back pack - asos
necklace - net-a-porter
wedges - michael michael kors

Näissä kollaaseissa on monta sellaista juttua, jotka löytyvät parhaillaan myös omalta ostoslistaltani - kuten esimerkiksi farkkutakki, maksihame sekä hapsulaukku. Ehkäpä juuri kyseisen kolmikon vuoksi tuo viimeisen kollaasin kokonaisuus on minulle mieluisin. :) 

Mikä asuista on eniten sinun mieleesi?

// Spring is a few weeks late now and I think that the weather looks more like autumn at this moment. So that's why I've been dreaming of beautiful spring outfits today. :) Which one of the outfits is your favorite? 
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Kaikki asukokonaisuudet on tosi kivoja! Eniten mieleeni on 2&3! Toi hippireppu on ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Terhi! Kiva kuulla että kokonaisuudet olivat mieleesi. :) Ihastuin itsekin samaiseen reppuun kovasti. Se on toooosi ihana! :))

      Poista