keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Silmät kii katsotaan pystyykö tuuleen nojaamaan

Heippa höpöt  Vaikka ollaankin eletty huhtikuuta jo muutaman päivän verran, niin palataan vielä  hiukan maaliskuun viimeisiin hetkiin. Tässä olisi nimittäin muutama asukuva sunnuntailta! Halusin ottaa lauantain postauksessa esittelemäni pääkallohuivin heti käyttöön, joten kokosin sen ympärille mustista housuista ja valkoisesta paitiksesta tällaisen peruskokonaisuuden. Mielestäni pääkallokuvioisella huivilla saa tuotua mukavaa kontrastia asuun, ja se tekee  tällaisesta perusasusta paljon mielenkiintoisemman. Olin valitsemassa asuun lopuksi mustat nilkkurit, mutta koin kenkäkaapillamme jonkinlaisen ahaa-elämyksen, ja päädyin sujauttamaan jalkoihini harmaat nilkkurit. Mustat kengät olisivat olleet ehkä jotenkin liian ennalta arvattavat, ja harmaat toivat asuun hieman vaihtelua. :)


OUTFIT 3103

shirt - h&m
pants - gina tricot
scarf - h&m
bag - guess
shoes - la redoute

Mitäs teille kuuluu? Kertokaahan! Olen itse hirmuisen iloinen siitä, että nyt on taas valoisaa pitkälle iltaan asti - siitä kiitos kellojen kääntämiselle. Tuntuu heti paljon virkeämmältäkin, kun valoa riittää pidempään. :) Mutta nyt kello alkaa olla jo sen verran, että menen tekemään itselleni hieman iltapalaa ja alan odotella Greyn Anatomiaa. Paras ilta viikosta! Haha. :)

// My Sunday's outfit looked like this. :)
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, se sai mut hymyilemään oikein leveästi :) Tosi kiva kuulla, että blogini on mieleesi! Ja iiiiso kiitos kehuista♥

   Poista
 2. Tosi nätti asu! Toi huivi on ihana<3

  VastaaPoista
 3. Mä ihastuin tuohon huiviin kyllä nyt aivan täysin! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinäkin! Haha, mäkin oon siihen ihan ihastunut ;) Toi on jotenkin tosi kaunis verrattuna moniin muihin pääkallohuiveihin, joita nyt on myynnissä eri merkeillä. :)

   Poista