keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

New Treasure

Moikku! Arki on pyörähtänyt taas jotenkin kummasti keskiviikkoon, ja viikonloppu alkaa häämöttää jo. :) Viikko on kulunut tavalliseen, tässä vaiheessa jo hyvin tuttuun tapaan; lukemista, lukemista, kuntoilua ja lukemista. Eilen olin hoitamassa taas päivän siskontyttöjäni, mikä on mukavaa vaihtelua tähän meikäläisen tasapaksuun elämäntilanteeseen. :) Olen ollut viime aikoina todella mielissäni siitä, että treenikärpäsen puraisemana olen innostunut oikein kunnolla liikkumisesta. On mahtavaa löytää liikunnan ilo taas uudestaan monien vuosien "pakkoliikunnan" jälkeen! Olen innostunut jopa hölkkäämisestä, mikä on ollut aina itselleni todella hankalaa ja inhottavaa. Nyt pitäisi vain hankkia kunnon juoksukengät, sillä nilkkani ovat melko huonossa kunnossa, ja kipeytyvät helposti liian kevyissä kengissä. Unelmoin jo joistakin oikein kirkkaan värisistä ja kauniista juoksukengistä. ;)

Tein pienen tilauksen hennesille jokin aika sitten, kun sivuston midseason sale alkoi. Esimmäinen osa tilauksestani kotiutui viime viikolla, ja toinen osa tulee joskus ensi kuun lopulla. Saapuneesta paketista paljastui villit leopardikuosiset housut sekä ihana ihana ihana statement-kaulakoru. Napsin tänään kaulakorusta muutamia kuvia, jotta tekin pääsette näkemään heti uuden aarteeni. :)


Olen katsellut jo pitkään eriaisia värikkäitä statement-kaulakoruja, mutta löytänyt niitä lähinnä vain kirkkaissa neonsävyissä, esimerkiksi pinkkinä ja keltaisena. Tämä hennesin koru houkutteli minut heti puoleensa juurikin maltillisten, mutta kauniiden väriensä ansiosta. :) Ja hintaa tällä aarteella oli alessa vain vaivaiset 7 euroa. Mutta nyt, tämä tytsy katoaa peiton alle. Palataan! :)

// I found this treasure from the midseason sale of hm.com. I really love necklace's colors and shapes. It's so lovely! :)
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Mullon kans tää sama koru, tykkään tosi paljon!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, kiva kuulla! Kovin tuo koru on munkin mieleen :>

      Poista