maanantai 8. huhtikuuta 2013

Greets

Huomenta, ja terveisiä täältä Jyväskylästä! Kuten jo aiemmin kerroin, niin tultiin tosiaan Fridan kanssa Jannille alkuviikoksi. Janni on töissä aamuvuorossa, joten minä ja Frida pidetään täällä Jannin koiralle seuraa. :) Mun pitäisi alkaa lukea kohta taas pääsykokeisiin, mutta ennen sitä halusin tulla vielä moikkailemaan teitä - en nimittäin ehdi välttämättä juurikaan postailla tässä alkuviikosta. Palailen seuraavan kerran sitten kun on kunnolla aikaa ja jotain järkevää sanottavaa. :D Sillä välin kannattaa siirtyä seurailemaan puuhiani instagramin puolelle @ julia_dnp. :)


Mukavaa alkuviikkoa murut!

Ps. Mielipiteitä uudesta bannerista? :)

// I came visiting my friend to Jyväskylä, and I will stay here until Wednesday. I guess I won't have enough time for posting for a few days now, so I came to say quickly hello to you guys. :) I wish your week will start amazingly! And if you want, you can follow me on instagram @ julia_dnp. :)
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva tää uus banneri!:) Ja pakko sanoa, että sulla on ihan täydelliset kulmakarvat!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiva kuulla! Munkin mielestä se onnistui aika hyvin tällä kertaa. Taisi olla vahinko, hahaha :D Ja kiitti! On niilläkin omat huonot päivänsä, muttä välillä ne on ihan siedettävätkin. ;)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! (: Mukavaa alkuviikkoa sinnekkin ja tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista
 3. Ihana banneri kaunokainen! :)

  VastaaPoista