tiistai 12. maaliskuuta 2013

When you're standing in the shadows I could open up the sky

Olen vähän rakastunut. Tai itseasiassa aika paljonkin. Nimittäin Hurtsin uuteen Exile-albumiin, jota olen kuunnellut spotifystä eilen ja tänään jatkuvasti aina niinä hetkinä, kun en ole ollut lukemassa pääsykokeisiin. Hassua, kuinka yhtäkkiä voi hurahtaa näin johonkin, johon ei ole kiinnittänyt aikaisemmin mitään huomiota. En ole nimittäin kuunnellut juurikaan koskaan Hurtsia - paitsi aina silloin, kun radiosta on esimerkiksi automatkoilla pauhannut ne kaiketi tunnetuimmat, Wonderful life ja Stay ja mitä niitä nyt onkaan. Kun näin telkkarissa mainoksen yhtyeen uudesta albumista, ajattelin kuunnella sen läpi. Ja olen niin onnellinen tuosta yhtäkkisestä päähänpistostani! Olen kyllä oikea mainonnan uhri, hahaha. Mutta Exile on varmasti yksi tämän vuoden parhaista albumeista. :) En osaa edes valita levyltä vain muutamaa parasta biisiä, sillä albumilla on todella monia loistokappaleita. Ja koska tykkään (lievästi sanottuna) lukea ja tulkita lyriikoita, olen käynyt tietysti läpi levyn jokaisen kappaleen sanoitukset, muutamaankin kertaan. Rakastan sitä, että biisit ovat sanoituksiltaan syviä ja monikerroksisia. Kyseiset seikat ovat onnekseni havaittavissa myös Exile-albumin biiseissä. :) Nyt pohdinkin, pitäisikö minun alkaa kuunnella Hurtsin aikaisempaa albumia...?


Minun piti poimia tähän yksi ehdoton suosikkini levyn biiseistä, mutta koska albumi on vasta julkaistu, en onnistunut löytämään biisistä kunnollista versiota. Siksipä linkitinkin youtubesta tuon koko albumin tähän postaukseen. :) Olen kyllä jokseenkin varma, että linkittelen näitä albumin biisejä jatkossa todella usein tänne blogin puolelle haha... 

Olen toki tehnyt tässä alkuviikolla muutakin kuin kuunnellut Hurtsia. Pääsääntöisesti olen lukenut kielitieteitä - sain tilaamani pääsykoekirjan vihdoin viime viikon lopulla. Nyt onkin ollut ihan mahtavaa opiskella, kun saa tehdä omia merkintöjä täysin koskemattomille sivuille. :) Kummallista, miten tällaiset asiat voivat vaikuttaa niin valtavasti opiskeluintoon ja -motivaatioon! Pää tuntuu kylläkin olevan niin juamissa päivän lukemisen jälkeen, ettei tämä bloggailu suju kunnolla enää iltaisella. Eilenkin illalla koin viisaammaksi tuulettaa päätäni lenkillä koneella istumisen sijaan. No, enköhän löydä silti jatkossa aikaa bloggaamisellekin ihan tarpeeksi. :) Tällaisia ajatuksia ja kuvia tänään. Toivottavasti teidän alkuviikkonne on sujunut kivasti!   

Ps. Muistakaa kurkkia blogikirppikselleni!

// I've been listening to the new album of Hurts two days now, and I absolutely LOVE it. I can't even say which songs are my faves, because they're all so great! I like also the lyrics a lot, I've been reading them over and over again. I wanted to link one of the songs to this post, but I couldn't find any proper version of it from youtube - I guess that's because the album is just released. So I linked the whole album from youtube to this post. :) Hope you all have had great week so far
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Wau, oot upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä höpötä, tässähän pian punastuu♥

   Poista
 2. Upeita kuvia ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos Nea, ihana kommentti :))

   Poista
 3. Hej ihana, ootpa taas niin kauniina kuvissa!! <3 Mahtavaa, että oot löytänyt Hurtsin, itsehän rakastuin niihin poikiin jo ekan levyn ilmestyttyä ihan täysillä. Oltiin niiden keikallakin puoltoista vuotta sitten, oli aivan huikea tunnelma. Ja uusi levy on kenties vielä parempi kuin edellinen, tosin valintaa on vaikea tehdä, kun pitää niin paljon molemmista. Suosittelen siis lämpimästi ekaan albumiin tutustumista, mulle se on ainakin tärkeä levy, ja luulen, että löydät sieltäkin sanoitustaidetta.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii muru, ja kiitos♥ Voi vitsi, uskon kyllä että keikka on ollut ihan mahtava! Täytyy kyllä kuunnella sitä ekaakin levyä :))

   Poista